REPORT

 

Pořadatelé 10. ročníku Sony Ericsson Hradhouse hodnotí 10 ročník

Z našich fotoreportů již víte, že se nám na letošním ročníku festivalu Hradhouse opravdu líbilo. Jak jej hodnotí jeho pořadatelé si přečtěte v jejich oficiálním prohlášení.

 
Festival navštívilo rekordních 5800 lidí, všichni djs (až na Djku Lillou), velké zpoždění měl Adam Beayer, který zmeškal let z Varšavy do Vídně a museli jsme pro něj jet v noci do Polska (320 km, do Krakova). Omlouváme se za fronty u vstupu, příště utvoříme dvě brány, aby byl vstup volnější.
Takový počet lidí jsme skutečně neočekávali !!!

Otázkou je, zda vůbec má být nějaké „příště“ ? Hradhouse dosáhl svého vrcholu a máme pocit, že je třeba změnit koncept (dvoudenní) nebo udělat rok pauzu či festival ukončit v bodě největší slávy a úspěchu. Je to podobné jako se sportem – Michael Schumacher odešel z F1 jako vítěz, Björn Borg vyhrál několikrát Wimbledon a ukončil sportovní karieru již v 26 letech, protože necítil další motivaci.

Má Hradhouse pokračovat ? A jak ? Má skončit a proč ? Je kam jít ? Co se má změnit a zlepšit ?

Budeme rádi za Vaše náměty a hodnocení, prosím posílejte je na náš mail mersey@volny.cz.

Všem návštěvníkům děkujeme za návštěvu a za vytvoření krásné atmosféry na 10.ročníku Hradhouse. Děkujeme také firmě T-Servis za úžasný zvuk a naprostou profesionalitu na všech stageích. Andy C prohlásil, že lepší zvuk a atmosféru nikdy nezažil.

Za pořadatele (Mersey a Vichr Production)

Pavel Tesař
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
dan
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016