CLANEK

 

Vodkaredbull Records vydává svůj historicky poslední release

Vodkaredbull Records se po delší odmlce vrací zpět, a to s novými remixy jednoho z nejúspěšnějších tracků jeho historie. Jedná se o track The Muse od producenta Andelse, který se v brzké budoucnosti chystá vydat své debutové dlouhohrající album s názvem Babel. Na EP The Muse - 2010 remixes najdete úspěšný originál, doposud nevydanou extended verzi a žhavý remix producentské dvojky Dryman Sound. A proč se vlastně jedná o poslední release Vodkaredbull Records?

 

Label Vodkaredbull Records byl založen zhruba před pěti lety, o něco později jsme také získali osvědčení o registraci ochranné známky Vodkaredbull Records u Úřadu průmyslového vlastnictví, a to konkrétně pro hudební vydavatelství...

Začátkem prosince 2010 nás kontaktoval vlastník ochranné známky Red Bull s žádostí o změnu názvu. Naším úmyslem nikdy nebylo jakýmkoliv způsobem poškozovat vlastníka ochranné známky Red Bull a věříme, že se tak ani nestalo. Vydavatelství Vodkaredbull Records si vybudovalo dobré jméno ve světě díky pěti letům tvrdé práce a pomohlo zviditelnit mnoho převážně českých a slovenských producentů. Přestože jsme přesvědčení, že ani název labelu, ani jeho logo neporušují práva vlastníka ochranné známky Red Bull, rozhodli jsme se, že label po vydání 50. nosiče přejmenujeme. Rádi bychom ješte doplnili, že z naší strany nedošlo k ničemu protiprávnímu a registrace ochranné známky i její užívání probíhalo v souladu s platnými právními předpisy.

Vodkaredbull Records

Vodkaredbull

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016