CLANEK

 

22 Reasons nejúspěšnějším trackem Five Josephs

Ondřej Bezděk a.k.a. Five Josephs vydal několik alb stylu downtempo jako One Man One World, trilogii Free Live, Free Live 1, Free Live 2, Free Live 3, apod. Před několika lety se ponořil do druhé hudební a skladatelské reality cestami elektronických stylů jako drum´n´bass, techno, trance a house. Výsledkem jeho snah bylo přirozeně založení malého nezávislého hudebního labelu s překvapivým názvem Five Josephs Recordings za vydatné pomoci svého cool kámoše...

 

To se stalo zhruba před dvěma lety a epocha vydávání Ondřejových děl započala. Hlavním distribučním kanálem je britský portál Juno Download. Po skvělém úspěchu drum and bass založeného tracku jménem I´m Relaxing, vydávají Five Josephs adepta na tzv. dance floor killa s názvem 22 Reasons, track na hraně trance a house music.

22 Reasons, vydaný ofiko 20. dubna 2011 na Juno Downloads, se stal během pár dnů nejúspešnějším trackem Five Josephs. Což nás ale nepřekvapuje, protože track je postavenej na masivním hutným groove, plněnej sexy roztomilejma synťakovejma plochama. 22 Reasons track je plnej bohatých pianových melodií, které gradují v závěrečné fázi skladby pianovým snovým průletem nD prostoru, kde harmonická sprcha pianových tónů napumpuje tvůj mozek skvělejma pocitama.

The 22 Reasons track je inspirovanej tím, že každej člověk na naší překrásný planetě má minimálně 22 důvodů si pořádně užít život, i když se mu některé vlastní situace jeví jako naprosto bezvýchodné. 22 Reasons je o motivaci, entusiasmu, skvělé náladě a pestrosti života vůbec. A o to přesně jde, takže relaxuj, poslechni si 22 Reasons, užij si to a nech si natlačit do mozkovny dobrou náladu. Je to fakt lepší než fet, za to ručíme! :)

Další info na:

22 Reasons info
oficiální web
Juno Download

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016