CLANEK

 

Tommy Rogers vydává společně s americkým Chrisem Coxem dlouho očekávaný release Changin' feat. Peyton!

Nekompromisní hitovka Changin' vychází právě nyní na světovém labelu Tommy Boy rec. hned v jedenácti podobách.

 

Tommy Rogers - jeden z nejuspěšnějšich českých djs u nás, který si několikrát zahrál v oficiálně čtyřikrát vyhlášeném nejlepším klubu světa - Amnesia Ibiza nebo v londýnském Pacha clubu a tak bychom mohli pokračovat dále, vydává společně s americkým super star djem nominovaným na Grammy a zároveň nositelem několika sošek a ocenění za nejlepší skladbu nebo remix světa na WMC v Miami - Chrisem Coxem dlouho očekávaný release Changin' feat. Peyton!

Nekompromisní hitovka Changin' vychází právě nyní na světovém labelu Tommy Boy rec. hned v jedenácti podobách.

Pokud reflektujete dění na domácí elektronické scéně, určitě vám neunikly informace včetně videí v souvislosti s autorským trackem domácího Tommy Rogerse - Changin', který právě vyšel na světově uznávané značce Tommy Boy recordings.

Tommy Rogers spolupracoval na tomto tracku s předním americkým producentem a djem světového renomé - Chrisem Coxem, jehož producentský um je úzce spjat s popovými esy jako je Britney Spears, Christina Aguilera nebo Jannet Jacskon  a nejlepším klubovým zpěvákem Pyetonem, který poctil svou návštěvou Českou republiku hned několikrát a jeho nenapodobitelný hlas sklidil vždy mezi party people velké pozitivní ohlasy.

Video Changin:

Chris Cox & Tommy Rogers feat. Peyton - "Changin"

 

 

Track Changin na portálu Beatoprt naleznete hned v jedenácti verzích - Radio edit, Club Mix, Damian William remixu, Carlos Gallardo remixu, dvou remixů od Alana X, dvou verzí od Chrise Coxe, dvou od Paula Pacheca a na závěr i editu Tommyho Rogerse. Mimo těchto našláplých tracků s charakteristickým vokálem Peytona, si můžete zakoupit jeho jedinečný nápěv také jako accappellu.

Více informací nejen o tomto tracku naleznete na www.djtommyrogers.com

Gratulujeme!

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016