CLANEK

 

Moodies & Anni Massaceur vydali další singl v Holandsku

Všichni známe ten moment když se setmí, tmu protínají pouze světla laserů, atmosféra se dá krájet a ráno nemá nikdy přijít. Ten moment, kdy naše tělo neovládá vědomí ale nějaký zvířecí instinkt skrytý tam, hluboko uvnitř. Každý z nás chce v tu chvíli to zvíře vypustit na svobodu. Nechat ho lovit... "Release the fucking beast" jsou taky jedinými slovy nového singlu jménem "Lycanthropy" českého producentského tria Moodies & Anni Massaceur...

 

Kluci se řídí jen jedním heslem, ať žádný track není stejný jako ten předešlý. Proto tentokrát vsadili na zvuk uskákaného melbourne bounce v kombinaci s jejich už několikrát odzkoušeným big room housem. Vydán byl v březnu na domovském labelu této trojice, holandském Electronic Pleasure Recordings, a získal podporu předního webu věnujícího se právě tomuto specifickému žánru www.melbournebounce.com.au.

Singl si můžete poslechnout na SoundCloud profilu Moodies & Anni Massaceur:



popř. zakoupit na Beatportu a brzy také ve všech běžných distribucích.

Pro více hudby a informací o práci Moodies & Anni Massaceur laďte každý první čtvrtek v měsíci ve 22:00 radioshow United States of Rave Radio na rádiu Kiss Morava, nebo navštivte facebook fansite: www.facebook.com/moodiesandannimassaceur.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016