CLANEK

 

Remaster "Music Sounds Better With You" již brzy

Kdo by ji neznal... Půvabné melodie, letní atmosféra a k tomu všemu ještě příjemný vokál Benjamina Diamonda. To je skladba "Music Sounds Better With You" od dnes již neexistujícího francouzského elektronického tria Stardust, která svého času nemohla chybět na žádné párty. Nyní se konečně dočkáme její remasterované verze!

 

Bude to neuvěřitelných dvacet let, co světlo světa spatřila dnes již legendární francouzská pecka "Music Sounds Better With You". Tu má na svědomí trojčlenný elektronický projekt Sturdust, ve kterém toho času působili producenti Thomas Bangalter, Alan Braxe a Benjamin Diamond v roli hlavního vokalisty. Braxe nyní v rozhovoru pro magazín Billboard prozradil, že se ku příležitosti dvaceti let od vydání výše zmíněné skladby chystá její remaster, který nabídne upravený zvuk okořeněný velmi jemnou kompresí.

Stardust

"Music Sounds Better With You" vyšla roku 1998 na Bangalterově labelu Roulé a dodnes zůstává jednou z nejdůležitějších skladeb udávajících budoucí trendy na poli house music. Byla to také jediná skladba, kterou projekt Stardust vydal, ačkoli Braxe v rozhovoru pro Billboard prozradil, že v té době měli hotových několik tracků pro své debutové album. K jeho vydání však bohužel nikdy nedošlo. Mimo jiné také smetl ze stolu otázku na případné znovuobnovení projektu.

"Bylo to naprosto neočekávané a zároveň kouzelné, když se to stalo," řekl Braxe v odpovědi na otázku, jaké byly pocity po vydání tohoto legendárního tracku. "Skladba vznikla zcela spontánně a my jsme to tak prostě nechali..."

"Music Sounds Better With You" od francouzských Stardust si připomeňte zde:




stanjah

Zdroj: Resident Advisor

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016