CLANEK

 

Radio 1 slaví výjimečné narozeniny

Vzhledem k aktuálním vládním opatřením odstartoval na Radiu 1 od pondělí 16. března úsporný režim. Představujeme vám osm statečných, kteří zajistí vysílání od 9 hodin ráno až do 19 hodin – v prvním týdnu to budou BLN, Jiří Šteffl, Josef Sedloň a Pierre Urban. V tom druhém Lukáš Vydra, Mike.H, Rao Uppaluri a Zdeněk Hnyk. Moderátoři se budou střídat každý den po dvou pětihodinových směnách. 

 

Snížením počtu vysílajících DJů Radio 1 přispěje k všeobecné ohleduplnosti a omezení pohybu lidí v budově na Vinici. Dočasně se také ruší veškeré stávající pořady po 20:00. Místo toho bude posluchačům nabídnut o něco divočejší program, který navazuje na kořeny vysílací stanice. Zbývající osádka vysílajících bude totiž dodávat obsah přímo ze svých domovů. "Ať už půjde o hudební mixy, neobvyklé rozhovory, DJ sety, hudební proudy, či jiné divnosti, vše bez skrupulí odvysíláme," slibuje Zdeněk Lichnovský, programový ředitel Radia 1. Tato výjimečná opatření jsou přípravou na tradiční narozeninový týden Radia 1, který letos začíná 23. března. Oslavy 29 let od získání licence tak budou zahájeny už o týden dříve, úsporným vysíláním. K narozeninám bude posluchačům nadělen dárek – nová mobilní aplikace. Poslech Radia 1 tak bude zase o něco snazší. Pro čerstvé informace o programu sledujte web a příslušné sociální sítě. Domácí divočina na Radiu 1. Již od pondělí 16. března.

Radio 1
Partnerem narozeninového týdne je Koka Mate, přírodní nakopávák ze směsi těch nejlepších čajů. K dostání na www.limogang.com.

Radio 1 je možné poslouchat na frekvenci 91,9 FM (Praha) a na 97,5 FM (Plzeň), dále také po internetu a digitálně v síti DAB+. Více informací najdete na www.radio1.cz, kde jsou ke stažení i mobilní aplikace.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016