CLANEK

 

Daniel Neighbour se vrací na label Dobar House

Daniel Neighbour se vrací na label Dobar House, konkrétně na sublabel chorvatské značky Dobar House, která má ve svém názvu přízvisko Gruv. Dobar House Gruv se zaměřuje více na deep a underground zvuk, přičemž si zachovává taneční a pozitivní atmosféru vydávaných skladeb, jejichž společným jmenovatelem je house music.

 

Přesně tyto atributy splňuje Danielův nový minimal house track, který nese název "In my House". Skladba stojí na osvědčených 808 bicích podtržených 303 acid basou. O atmosféru se starají progresivní melodie pocházející ze semimodular analogových syntetizátorů a repetitivní vokál, který přispívá k celkové hypnotickému nádechu skladby. Takřka celá skladba vznikla analogovou formou za použití syntetizátorů a bicího automatu.

Dobar House

"In My House" představuje první ukázku nové etapy v Danielově tvorbě, která staví na odlišném přístupu k produkci než jeho předchozí série "Opusů".

Skladba vychází v rámci Various Artist kompilace "Fresh Gruvs Vol. 1", k jejímuž vzniku přispěli svými skladbami umělci: Wallo & MiNNt Edit, Flatty Tatcher, D&D Brothers. Celou kompilaci si můžete již nyní předobjednat na portálu Beatport, a poté ji od 28. září najdete na všech streamovacích platformách a elektronických obchodech s hudbou.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016