PARTYINFO

 

THE BLOODY BEETROOTS

Datum konání:
08.09.2011 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
The Bloody Beetroots
Popis:
start 20:00, vstup 590/890 czk, afterparty v Yes! Clubu od 01:00
 
 
Zdivočelé italské The Bloody Beetroots přijedou v září roztancovat Prahu!

Velmi populární a žádané elektronické a taneční duo z Itálie zvané The Bloody Beetroots vystoupí na koncertě v pražském Lucerna Music Baru 8. září 2011.

 

V kapele jsou producent Sir Bob Cornelius Rifo, působící jako DJ, a Tommy Tea (Isaac), který doprovází show audiovizuálními efekty. Naživo s kapelou vystupuje ještě bubeník jménem Battle., přičemž jejich živá show s titulem The Bloody Beetroots Death Crew 77 má být “živoucím vyjádřením hudby Bloody Beetroots.”

 

 

Hudba “krvavých řep” je extravagantním a odvážným mixem rebelující indie-elektroniky. Tato kapela také pracovala s mnoha známými umělci, hudebníky a filmaři. Jejich poslední takováto umělecká spolupráce proběhla při tvorbě klipu Romborama s animátorem Bennetem Pimpinellou. Bloody Beetroots vytvořili také remixy písní např. Chemical Brothers, Wu Tang Clanu, Metallicy, Britney Spears, Goose a mnoha dalších.

Po skončení koncertu bude taneční megapárty pokračovat v nedávno otevřeném YES CLUBu, Škrétova 1 (Palác Demínka). Show začne od 1:00, pro držitele vstupenky z koncertu The Bloody Beetroots bude vstup zdarma, pro ostatní 80.- Kč. Těšit se můžete na noc plnou electra od zkušených rezidentních DJs, kvalitní zvukový aparát Funktion One, 3D mapping a speciální koktejly s barmanskou show! The Bloody Beetrots afterparty většinou navštěvují, takže je možné že je tam potkáte a třeba s nimi dáte drink! :)

Vstupenky lze zakoupit ve všech pobočkách společnosti Ticketpro, a take přímo v Lucerna Music Baru. Oficiální afterparty bude probíhat od 1:00 v pražském klubu YES Club, Škrétova 1 (Demínka Palace).

Událost má i svoji fanpage na Facebooku, nezapomeňte ji sledovat pro další informace zde: www.facebook.com/event.php?eid=215351315153649

 

Přijďte se nechat přenést do jiných sfér s The Bloody Beetroots do Lucerna Music Baru ve čtvrtek, 8. září!

Vstupenky je možné zakoupit na všech pobočkách Ticketpro a take přímo v Lucerna Music Baru.

Objednejte si vstupenky na 296 333 333.

Objednejte online na Ticketpro.cz

Vstupenky k stání 590.- Kč; balkon 890.- Kč

(K ceně se mohou vztahovat servisní poplatky, jako např. poštovné)

 

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016