PARTYINFO

 

STORM 3RD ANNIVERSARY: MEETING W/ DAVID MORALES (USA)

Datum konání:
27.09.2016 - úterý
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Room1: David Morales, Pavel Bidlo, Chris Sadler, Loutka, Lumiere, Subgate & Tibiza, Pete Walk, Andrea Fiorino, Mr.Ultrafino, Eddie Mur
Room2: Orbith, Pavel Krejdl, Flesh, Cubik, Fun, Tokátko, Adlet, Cejn, Madelaine
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: předprodej: 890,- Kč GoOut.cz http://stormclub.cz/program/utery-27-09-david-morales-usa-51ac6ee4.html?utm_source=tiskovka&utm_medium=web&utm_campaign=Morales
 
 
Klub Storm slaví pět dnů 3. narozeniny

Již příští úterý začínají velkolepé oslavy 3. narozenin klubu Storm. O zábavu se postarají zahraniční jména, jako je house legenda David Morales (USA), unikátní beatboxer Beardyman (UK), zástupci drum & bassu The Prototypes (UK), Pythius (NL), Levela (UK) a na závěr pořádná dávka techna od Chrise Liberatora vs. Sterling Moss. Pětidenní nálož různých žánrů v kuse, to si nesmíš nechat ujít!

 

Storm narozeniny

úterý 27/09:
David Morales (USA)

Pokud je house vaším šálkem kávy, dozajista si nenechte ujít MEETING – pravidelné setkání 20ti DJs v předvečer státního svátku. Tentokrát jich ale bude jen 19, protože jedno místo u příležitosti oslav patří gentlemanovi z USA, který zde předvede své jedinečné pojetí mixu house music. Je jím David Morales, newyorská house ikona a držitel Grammy, známý především pro svůj nezapomenutelný track "Needin' U".

Úterní oslavy začnou již ve 20:00 warm-upem na zahrádce, kterého se ujme Mr.Ultrafino. Poté bude MEETING pokračovat až do časných ranních hodin v klubu, a to na dvou pódiích. Pokud si chcete užít tuto výjimečnou party jako VIP host, doporučujeme zakoupit limitované vstupenky s přístupem do VIP zóny, kde bude zajištěn ten nejlepší výhled na celý klub, welcome drink, pohodlné sezení, vlastní koktejl bar a toalety.  Posledních pár vstupenek je stále k dispozici v síti Goout za 890,- Kč.

 

 


LINE UP

Stage 1:

Mr. ULTRAFINO (Radio 1) / Storm garden open air warm up set
LUMIERE
PETE WALK
PAVEL BIDLO
01:00 DAVID MORALES (USA)
CHRIS SADLER
LOUTKA

VJ MARTIN

Stage 2:

FUN
CUBIK
ADLET
ORBITH

další DJs budou doplněni

Vstupenky exkluzivně v síti GoOut.cz.

EARLY BIRDS: 350,- Kč + poplatek (pouze 80 ks) 
VIP VSTUPENKY: 890,- Kč + poplatek (pouze 40 ks): Welcome drink, vstup do VIP zóny s nejlepším výhledem na celý klub, sezení, vlastní koktejl bar, vlastní toalety

Více informací na webu StormClub.cz či v události na Facebooku.


Storm narozeniny

STŘEDA 28/09: DNB WEDNIGHT

Narozeninové vydání pravidelného drum & bass mejdanu DNB Wednight, na kterém se představí oblíbené partičky Reprospekt, Neurolab a další. Těšit se můžete na všechny polohy D´n´B, začneme pozvolna liquidem a skončíme u neurofunku toho nejhrubšího zrna. Vstup je již tradičně ZDARMA!

LINE UP

Blofeld

Reprospekt

PornBassters

Neuro:lab

Urban Scalp


VSTUP ZDARMA

Více informací na webu StormClub.cz či v události na Facebooku.

 

Storm narozeniny

čtvrtek 29/09: Beardyman live ft. MCs LeeN + Serocee

Jeden z nejznámějších beatboxerů světa a mistr zvukových smyček Beardyman se vrací do pražského Stormu a zařadí se tak mezi gratulanty ke třetímu výročí otevření klubu! Ve čtvrtek 29. září vám předvede svou zbrusu novou show za doprovodu MCs LeeNa a Serocee.

LINE UP

BEARDYMAN live (UK) feat. MC Leen & MC Serocee (UK)

Support: Jorgos & Mike Djukeboxer

BEARDYMAN, vlastním jménem Darren Foreman, je britský muzikant z Londýna, známý svým beatboxovým uměním a užíváním smyček při svých vystoupeních. Jako prvnímu Britovi se mu povedlo vyhrát mistrovství v beatboxu dvakrát v řadě, a to v letech 2006 a 2007. Později začal tvořit celé DJ sety pouze pomocí svého hlasu, smyček a různých efektorů. Jeho sety mají široký hudební záběr a můžeme v nich slyšet prvky drum and bassu, dubstepu, breakbeatu, trance, techno a další žánry elektronické hudby doplněné o reggae a country hudbu a další. Navíc jsou jeho show obohacené o jeho nezaměnitelný humor a práci s publikem. Od roku 2012 navíc pracuje na vývoji přístroje Beardytron, který by mu dle jeho slov pomohl udělat show podle jeho představ a odstranil technické limity.

VSTUP

Vstupenky od 375,- Kč na webu StormClub.cz přes síť GoOut.cz nebo v síti Ticketportal.

Více informací na webu StormClub.cz či v události na Facebooku.


Storm narozeniny

PÁTEK 30/09: The Prototypes, Pythius & Levela

Páteční oslavy narozenin klubu Storm budou patřit drum & bassu, pogratulovat přiletí hned tři zahraniční headlineři, a to oblíbený britský projekt THE PROTOTYPES, dále PYTHIUS, zástupce respektovaného labelu BLACKOUT, a v neposlední řadě britský jump-upový zabiják LEVELA.


LINE UP

THE PROTOTYPES (Viper, UK)

PYTHIUS (Blackout, NL)

LEVELA (Multi Function Music, UK)

BIFIDUS AKTIF (Let It Roll)

SUKI (Let It Roll)

SNOOKEY (Bassistaz, Let It Roll)

ONE WAY (Let It Roll PL)

N:FORCE (Neurofunk Will Never Die, Let It Roll)

Thiew ( BreakArt, Let It Roll)

Beesu (Let It Roll)

VSTUP

Vstupenky od 161,- Kč exkluzivně přes síť GoOut.cz.

Více informací na webu StormClub.cz či v události na Facebooku.


Storm narozeniny

SOBOTA 01/10: Chris Liberator vs. Sterling Moss

Král UK acid techna Chris Liberator se po roce vrací do Stormu! Tato návštěva bude ale opravdu jedinečná - představí se vám totiž v exkluzivním versus LIVESETU (zahrnující také legendární mašinky Roland 303 a 909) a to se svým kolegou ze stáje STAY UP FOREVER - Sterling Mossem! Doplnit je nemůže nikdo jiný než Majkl a Mejra z NSK a chybět nebudou ani LUXOR DJs.

Druhá stage bude patřit pure technu, těšit se můžete na nadupaný line-up, kterému vévodí Makarov, Destroyer a Subdubs. Těšte se na pořádnou jízdu!


LINE UP

Acid techno stage:

CHRIS LIBERATOR vs. STERLING MOSS liveset
MAJKL NSK
MEJRA NSK
DAVE.LXR
DUFF.LXR
PAKY.LXR
MINI.LXR

Pure techno stage:

MAKAROV / Kombination Research, Naked Lunch /
DESTROYER / Naked Lunch, Electrax / 
SUBDUBS aka PETERSON vs T-MASS
SEMTEXX (INF sound system)
SHERPA (Prosex)
SEEMONE

VSTUP

Vstupenky 130,- Kč + poplatek v síti GoOut.cz. Vstup na místě 150,- Kč do 22:00, 200,- Kč poté.

Více informací na webu StormClub.cz či v události na Facebooku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016