PARTYINFO

 

KOMIKS VOL. 9 W/ PALMS TRAX (DEKMANTEL) & BABA STILTZ

Datum konání:
16.12.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Face 2 Face
DJs:
Room 1: Palms Trax (Dekmantel), Baba Stiltz (Studio Barnhus), Schwa, Lumiere, Fatty M (Komiks)
Room 2: OLI_N (Phonica), UNKNXWN, Daniel George, ADO, 03, SRBS
Live:
lights & atmo by OKO3
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej: Q Cafe, JINEYLEVEL, Garage store, The Item, Nacafe, GoOut: http://bit.ly/2fF301v
 
 
Devátý Komiks svou účastí ozdobí Palms Trax a Baba Stiltz

V poslední době není o warehouse parties v Praze nouze a kdo si rád zajde na akci s kvalitní hudbou, má z čeho vybírat. Je dobře, že Praha nespí a pomalu si dobývá své místo na evropské scéně. Hudebně jsou lokální akce často temné a studené a momentálně umocňují náladu pochmurných zimních večerů. Proto se Komiks crew rozhodla jít tentokrát jiným směrem. Už 16.12. 2016 se vám pokusí přivézt trochu slunce, moře, palem a to přímo do centra Prahy na ostrov Štvanice. Jednoduše se trochu zahřát a my víme, kdo je k tomu dokonale stvořený. The one and only Palms Trax.

 

Když se mladý Jay Donaldson potkal s majitelem budoucího labelu Lobster Theremin, tak se jeho první producentský počin stal zároveň startovním vinyl releasem tohoto již kultovního labelu. Nejen díky jeho producentským schopnostem, ale i DJskému umu, se Palms Trax stal jedním z řádky lidí, které prezentuje Dekmantel na svých světových showcase parties. Další zahraniční host, který vystoupí na Komiksu je BABA STILTZ. Jako předskokana si ho vybral sám Palms Trax. Pokud znáte jeho produkci, tak vám bude hned jasné proč. Podobné vnímaní hudby a stejná radost z živého hraní. Tohoto dvaadvacetiletého Švéda objevil Axel Boman a už na úplném začátku si všiml jeho hudební kreativity, kterou realizuje hlavně na labelu Studio Barnhus.




Tyto dva talentované pány tradičně podpoří Komiks DJs: Schwa, Fatty M a Lumiere. Devátý díl Komiksu bude mít regulérní druhou stage, kde se představí Oli_N z Phonica Records a hodně zajímavá pražská crew, kterou tvoří trojice Ado, SRBS a 03. Tuto partu pak doplní Unknxwn a Daniel George. Přijďte si ověřit na vlastní oči a uši, jak Komiks a Palms Trax promění Štvanici ve skutečný ostrov a Vltavu v opravdové moře.

Facebook
GoOut
RA

Podporuje Excelent, Club Mate a Radio 1.

http://www.electronicbeats.net/palms-trax-i-cant-even-afford-bed-linen-let-alone-a-909/
https://youtu.be/XvX5TSPpe5M
https://www.fabriclondon.com/blog/view/introducing-lobster-theremins-synth-loving-upstart-palms-trax
https://www.theguardian.com/music/2016/jul/22/palms-trax-favourite-tracks

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Komiks vol. 9 od JHR
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016