PARTYINFO

 

REPUBLIC ARTISTS RECORDS

Datum konání:
21.01.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Room 1: Nick Elia live (Roland / Republic Artists, UK), Thomas Tesla (Republic Artists, UK), Elektrabel (Axis Records / Dirty Corner)
Room 2: Tomas Kerata (Fummelerum Berlin / Wasabi / Budenzauber, SK) Gera Veloz (Parliamnt, MEX), Kirill Astra (Tamdem, RU)
Room 3: Lillou Chimy
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 100,- Kč do 23:00 / poté 150,- Kč
 
 
Republic Artists letos poprvé v Chapeau Rouge

Londýnský kolektiv a label Republic Artists Records pokračuje i tento rok v měsíční rezidenci v klubu Chapeau Rouge a první letošní akce proběhne v sobotu 21. ledna. Těšit se můžete na 3 patra house music a techna v podání domácích DJs a zahraničních hostů, mezi jinými to budou například Nick Elia, který zahraje premiérově naživo, Tomas Kerata, Thomas Tesla nebo matador české techno scény Elektrabel.

 

Hlavní host Nick Elia vyprodukoval a remixoval několik úspěšných techno tracků. Jeho třítrackové EP, vydané u Republic Artists Records, hráli a podporovali známí umělci jako například Spartaque, Paco Osuna, Dubspeeka, Jon Rundell, Melokolektiv, Lee Walker, Tiga nebo Hannah Wants. Track "Glue" hrála stanice BBC Radio 1. Nejnovější počin, remix tracku "Bending Light" se hrál na radiu Proton a Kiss fm. Nick se kromě elektroniky podílel na projektech akustické a vážné hudby ve studiích ve Velké Británii a Německu. Je lektorem SAE institutu na univerzitě v Surrey a na univerzitě v Keele. Elektrabel, chlapík, který se pohybuje na scéně už úctyhodných 15 let, za svou kariéru stihl hrát v mnoha klubech zvučných jmen, jako jsou například tokijský Womb nebo berlínský Tresor. Jeho vůbec první vinyl release byl vydán na labelu 6277, který patří Jeffu Millsovi. Jeho track "Daje" zahrál tento rok Ben Klock na akci Dekmantel. Dále se představí Thomas Tesla, šéf Republic Artists. Thomas vystupoval v mnoha londýnských klubech, namátkou Crucifix Lane, Steelyard, Fire, Lightbox nebo Egg, ale také v německém Tresoru, španělské Amnesii a na dalších místech po celé Evropě. Jeho produkci najdete u Tanztone, Wasabi Generals, Nightphunk nebo Republic Artists Records, kde vyšel jeho remix tracku "Mind Meld 2" od Nikoly Galy.

House stage bude pod velením slovenského Tomase Keraty. I když Tomáš působí v Londýně už řadu let, vydává svou produkci výhradně u německých labelů. Jeho produkci můžete najít na Corvin Dalek Fummelerum Company, Scrambled nebo Wasabi. Tomášovi budou sekundovat mexický Veloz, majitel vinylového labelu Parliamnt a již zdomácnělý "sabaki" Kirill Astra, který je zároveň hlavním článkem projektu Tamdem.

Bar stage bude mít po celou noc pod kontrolou skvělá Lillou!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016