PARTYINFO

 

BEATS FOR LOVE 2017

Datum konání:
05.07.2017 - 08.07.2017
Místo konání:
Ostrava - Dolní oblast Vítkovic
DJs:
Fatboy Slim, Wilkinson, Sigala, Danny Byrd, Dope D.O.D., Lady Waks, Miss K8, Richard Durand, Riva Starr, Tom Staar, Zatox, Balthazar, Ben Long, Billain, Current Value, DJ Fly & DJ Netik, Eric Sneo, Estiva, Freqax, Hallucinator, Katharsys, Kideko, Matt Mus, Rawtekk, Forbidden Society, Kosay, MLDj, Chase & Status
Live:
Rachel K Collier (UK), N.O.H.A., Krafty Kuts ft. Dynamite MC, Ragga Twins, Marpo & Troublegang, Deadly Hunta, Eva Lazarus, Jamie Irie
Info:
http://www.b4l.cz
Popis:
vstup: předprodej: 490,- Kč + poplatky, limitovaná edice vánočních balíčků se dvěma vstupenkami 648,- Kč + poplatky
 
 
Startuje největší svátek elektronické hudby 5. narozeniny Beats for Love už příští týden
Chase & Status a Fatboy Slim na Beats for Love

Největší legenda taneční hudby zamíří v létě do Ostravy. Na jubilejním 5. ročníku Beats for Love vystoupí Fatboy Slim a zároveň legendární D´n´B projekt z Velké Británie! Do dnešního dne vydali 4 alba a spolupracovali se jmény jako Plan B, CeeLo Green, Rihanna, Example nebo Tinie Tempah. Byli nominováni v BRIT Awards na skupinu roku a vyhráli v The National Drum and Bass Awards ceny za nejlepšího producenta, nejlepší album, nejlepší skladbu a nejlepší live act! Zdvojnásobuje se rozpočet a zvětšuje se festivalový park. Na fanoušky z celé Evropy bude čekat nová obří hlavní stage.

 

Fatboy Slim patří společně s The Prodigy nebo The Chemical Brothers k nejzásadnějším průkopníkům a zakladatelům taneční hudby. Je tvůrcem legendárních hitů jako "Praise You", "Right Here Right Now", "Gangster Trippin", "The Rockafeller Skank", který se objevil i na soundtracku k PC hře FIFA, či taneční hymny roku 2014 "Eat Sleep Rave Repeat". Klip k písni "Praise You" vyhrál tři a k
"Weapon of Choice" dokonce čtyři ceny na MTV Music Video Awards. Fatboy Slim obdržel Ivor Novello Award za celoživotní přínos hudbě. Jeho vystoupení na pláži v rodném Brightonu přilákalo více jak 250.000 lidí a zařadilo se tak mezi největší taneční akce na světě.

Fatboy Slim
Hvězdný Fatboy Slim, který do Dolních Vítkovic přiláká posluchače snad všech věkových kategorií a žánrů, vystoupí na úplně nové hlavní scéně, na ploše 20.000 metrů čtverečních. Festivalový areál se rozrůstá o novou obří hlavní plochu hlavně proto, aby se neopakovala situace z loňského roku, kdy pořadatelé v pátek zahlásili "Vyprodáno". Nová kapacita před hlavním pódiem je teď zhruba 40.000 fanoušků.
"O Fatboy Slima jsme měli zájem už od druhého ročníku festivalu, ale u jmen jeho formátu je oříšek už samotná komunikace s managementem. Naštěstí se nám to tento rok konečně podařilo a po dlouhém vyjednávání jsme velice nadšení, že můžeme oznámit zatím největší jméno za celou historii festivalu," komentuje pozadí vyjednávání ředitel festivalu Kamil Rudolf. Fatboy Slim patří k těm největším legendám na poli taneční hudby a dokazuje to i tím, že vystupuje na téměř všech důležitých světových akcích. "Je to člověk s neskutečnou energií, kterou přenáší na taneční dav před sebou, a jeho více jak 36leté zkušenosti za mixem jsou rozhodně znát. Pro mě osobně je to jednoznačně světový DJ číslo 1," doplňuje Rudolf.

Deadly Hunta

Beats for Love ale nenavštíví jen tento velikán. V průběhu posledních dní pořadatelé zveřejnili spoustu dalších jmen na jednotlivá taneční pódia, jakými jsou například venezuelský tvrďák Zardonic, který si festival podmanil při třetím ročníku v roce 2015, Tom Staar, Kideko a Ben Long z Velké Británie nebo Eric Sneo z Německa. Zveřejněni byli i další live umělci a na festivalu se tak poprvé ukáže český rapper Marpo se svou kapelou Troublegang či vokalisti Deadly Hunta, Eva Lazarus a Jamie Irie z Anglie. Celkem na festivalu vystoupí bezmála 400 interpretů z celého světa. Pořadatelé do letošního programu investovali oproti minulému ročníku dvojnásobnou částku.

Ben Long

Festival Beats for Love se koná 5.- 8.7. 2017 v industriálním parku Dolní Vítkovice, Ostrava. Téměř 400 umělců z celého světa vystoupí na 13 pódiích. Vstupenky jsou aktuálně v prodeji za 490,- Kč + poplatky předprodejce. V prodeji jsou i VIP vstupenky, a lístky do Love kempu, který letos dozná velkých změn k lepšímu. Veškeré informace naleznete na webových stránkách www.b4l.cz nebo na Facebook profilu.

Již zveřejněná jména:

Fatboy Slim, Wilkinson, Sigala, Danny Byrd, Dope D.O.D., Krafty Kuts ft. Dynamite MC, Lady Waks, Miss K8, Richard Durand, Riva Starr, Tom Staar, Zatox, Balthazar, Ben Long, Billain, Current Value, DJ Fly & DJ Netik, Eric Sneo, Estiva, Eva Lazarus, Freqax, Hallucinator, Jamie Irie, Katharsys, Kideko, Marpo & Troublegang, Matt Mus, N.O.H.A., Ragga Twins, Rachel K Collier, Rawtekk, Forbidden Society, Kosay, MLDj, Chase & Status.

 
V létě do Ostravy přiletí Dope D.O.D. či Zatox Forbidden Society label night na Beats for Love 2017 Hvězdný Sigala se poprvé v ČR představí na Beats for Love 2017

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016