PARTYINFO

 

BASSOUND @ MIND VORTEX (UK)

Datum konání:
19.05.2017 - pátek
Místo konání:
Mohelnice - MKSC Mohelnice
DJs:
Mind Vortex, L PLUS, Volume Plus, Lifesize MC, Stux, Deltaphoenix, Lajfis, Dubtrax, contest winner
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: 200,- Kč
 
 
Britští Mind Vortex v květnu v Mohelnici

Za necelý měsíc přijede do Mohelnice rozpumpovat krev v žilách dvojice z Velké Británie, která je členem nejpopulárnějšího D´n´B vydavatele RAM Records. Bassound crew si připravila překvapení nesoucí jméno Mind Vortex. Počátky drum and bass hudby v této dvojici zanechaly šamanský stav, který ovlivnil i jejich jméno. Toto duo opustilo tehdejší kapelu, přešlo přes jazz, soul a funk. Jejich nynější skladby jsou tak silné, že vás nenechají sedět na místě. Získali si nespočet fanoušků a se svými sety hrají po celém světě. Jejich hudba je specifická svým jedinečným a originálním zvukem. Mind Vortex bude první zahraniční jméno a u toho nesmíš chybět!

 

Dalším, kdo dorazí na tuto D´n´B párty, je slovenský velice nadupaný producent L PLUS, zástupce Technique Recordings. Na scéně D´n´B působí téměř 20 let. Na konci roku 2007 podepsal skladbu "Middle East Sun", která se dostala do mixážních sérií Andy C "Nightlife 4" a byla vydána na nahrávkách RAM. Od té doby hrají jeho tracky nejlepší DJs z celého světa.

Po delší době do mohelnického KD zavítá také Volume Plus feat. Lifesize MC. Support doplní domácí Bassound crew a hosté.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016