PARTYINFO

 

DOUBLE TROUBLE W/ INWARD & MUFFLER & UPZET

Datum konání:
05.05.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Drum´n´bass stage: Inward (IT), Lifesize MC (UK), Volume Plus, Skáčko, Feela, Houbass, Tao Maffa, Johny Player, Wossa82, OZY, LU.D.KEY
Liquid stage: Muffler (FI), UPZET (DE), Blofeld, Runky, Stanjah, Fallen Gemini, Kubass
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: 80,- Kč do 21:00 / poté 130,- Kč
 
 
Klubová noc Double Trouble s hvězdnými headlinery

Oblíbená pražská parta Drumbassterds, která získala třetí místo v kategorii Česká crew roku v anketě Czech Drum & Bass Awards 2016, se vrací do klubu Cross se svou nocí Double Trouble. Ve spolupráci s Liquid DnB Crew si na dvou podiích pro fanoušky jak řízného a tanečního, tak i poslechového a atmosférického drumandbassu připravila speciální překvapení v podobě zvučných zahraničních headlinerů, kteří u nás běžně nevystupují na pravidelných klubovkách, halových akcích a festivalech.

 

Hlavní stage tradičně ovládnou kluci z Drumbassterds Crew. Na své si zde přijdou všichni milovníci temného, tanečního a řízného drumandbassu. Jako hlavní host večera zde vystoupí italský producent Inward, který v současné době působí pod hlavičkou známých labelů Disturbed a Subculture. Inward je proslulý svými energickými sety, roku 2010 vydal debutové EP na Maztekově labelu Subculture a od té doby se zařadil mezi největší talenty drumandbassové scény. Na svou produkci také získal spoustu kladných ohlasů od zvučných jmen, jako jsou například Maztek, Teddy Killerz nebo Aeph. Čekejte tedy pořádnou jízdu! Jako support zde dále vystoupí Johny Player a Tao Maffa z táborské Soundpolis Crew, své sety dále zahrají Wossa82, Ozy a Lu.D.Key. Samozřejmě také nebudou chybět zástupci pořadatelské Drumbassterdz Crew ve složení Volume Plus, Feela, Skáčko, Houbass a Lifesize MC. Ti budou mít na Double Trouble připravený i stánek, kde bude možné zakoupit merchandising z jejich e-shopu.




Sklepní stage se oproti tomu ponese ve znamení těch nejvybranějších melodií a dech beroucích atmosfér pod taktovkou Liquid DnB Crew. Ta se rozhodla překročit už tak velmi vysoko nasazenou laťku hned dvěma zahraničními hosty. Tím prvním je legendární postava drumandbassové scény, finský producent Muffler. Ten se po téměř deseti letech vrací k nám do České republiky představit fanouškům svůj aktuální sound, v němž sází především na poslechovější polohy drumandbassu. To, že je Muffler ve skvělé formě, ostatně předvedl svým albem "Stone Cold", jež vyšlo pod hlavičkou Spearhead Records. Vedle Mufflera zahraniční headlinery doplní ještě talentovaný německý DJ Upzet, který k DJingu přičichl roku 1997 ve svých šestnácti letech, kdy jej pohltilo acid techno. V roce 2001 se přeorientoval na zlomené beaty a začal pořádat vlastní klubové noci. Dnes patří u našich západních sousedů mezi špičku ve svém oboru, což jistě předvede i v Crossu na Double Trouble. O český support se dále postarají zástupci "Liquidní krů" ve složení Blofeld, Runky, Stanjah a Fallen Gemini, a čestné pozvání přijal ještě DJ Kubass.




Klubová noc Double Trouble startuje v pátek 5. května od 20:00. Vstupné je 80,- Kč do 21:00, poté se zvýší na 130,- Kč. Pro další informace sledujte oficiální facebook event.


stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016