PARTYINFO

 

METHLAB PRAGUE W/ BILLAIN, SILENT WITNESS, DISPROVE & AUDEKA

Datum konání:
20.10.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Billain (Bad Taste, Eatbrain, MethLab), Silent Witness (Critical, MethLab), Disprove (Invisible, Eatbrain, MethLab), Audeka (Invisible, MethLab), Algorithm, MLDJ, Kan-Jacca, Kosay, Cockroach, RH+
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: http://storm-club.cz/MethLab_tickets
 
 
První oficiální MethLab Night startuje již dnes

Label, který vyhrál ocenění Nejlepší mladý label v Drum&BassArena Awards 2016 a sklidil velký úspěch i na UKF, má solidně našlápnuto. Po úspěšné noci na festivalu Beats For Love si první oficiální MethLab Night můžete konečně užít i v Praze, a to už tento pátek! Headlinery této temné drum & bassové noci budou Billain, Silent Witness, Disprove & Audeka.

 

MethLab Agency má pod sebou špičkové umělce z drum and bass, techno a experimental scény. Prosazují především elektronickou basovou hudbu, kterou mají na svědomí průkopníci, co se nebojí vybočit z davu. Jinými slovy – umělci z MethLab Agency jsou zkrátka vždy něčím unikátní. Pojďme si představit čtyři z nich, které můžete slyšet už tento pátek ve Stormu na první oficiální MethLab Night.




DJ a producent Billain pochází ze Sarajeva a už od mládí v sobě objevoval umělce. Začalo to skicováním a malováním, nicméně brzy mu bylo jasné, že to nestačí, a tak začal roku 1997 zkoumat hudební sféru. Nejdříve se dostal k technu, ale když slyšel legendární LP "Wormhole" od Ed Rush & Optical, jeho hudební směr se navždy změnil. Roku 2000 se stal součástí sarajevského D´n´B projektu Kontra a začal se více než kdy předtím věnovat svému muzikálními rozvoji, čehož si rychle všimly významné společnosti, jako např. newyorská Q Department. To mu otevřelo nové možnosti a začal spoluprácovat na filmových, dokumentárních a reklamních projektech. Díky internetu se Billain brzy dostal do širokého povědomí. Dnes hraje Billain po celém světě po boku jmen, jako jsou Calyx, Bad Company, Phace, Black Sun Empire a další.

Silent Witness, producent, jehož releasy sahají až do roku 2002, má kořeny zapuštěné hluboko v drum & bass scéně. Spolu se svým kolegou z MethLabu, Cause4Concern, byl bezpochyby jedním z průkopníků neurofunku. K dnešnímu dni vydal tracky pod vysoce respektovanými labely (Commercial Suicide, CriticalMusic, Metalheadz, Quarantine, Dispatch Recordings a jeho vlastním labelu Triple Seed) a spolupracoval s uznávanými umělci (Klute, Prolix, Break a dalšími).

MethLab
Disprove, talentovaný producent s unikátním neuro podpisem, vstoupil na D´n´B scénu roku 2015 díky spolupráci na "Lockheed" s Teknian & Ordure, následoval remix tracku "Hideous" od Black Sun Empire a mnoho dalších. Ještě téhož roku byl katapultován do ušních bubínků posluchačů drum & bassu s vydáním "Wardrive", "Arkaik Twelve" a tracku "Bad Body", na kterém spolupracoval s Maztekem. Jeho tracky dnes můžete slyšet v remixech umělců, jako jsou Noisia, Audeka, Koan Sound, Skrillex, Maztek a spousty dalších.

Jako poslední ze zahraničních umělců MethLabu se představí skupina tří producentů - Max Cepeda, Marty Cepeda a Skyler Gerdeman, kteří od roku 2012 tvoří projekt Audeka. Audeka vystoupí poprvé v Praze, tak buďte u toho!

Facebook event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016