PARTYINFO

 

MOON:SHERRY 3TH YEARS

Datum konání:
02.03.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis (malá scéna)
DJs:
Soul.Kate
Live:
Slater feat. Filip Markes (sax), 4Become1 with Dudu Morais (drums), Detralex
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 60,- Kč
 
 
Večírek MoOn:Sherry oslaví již 3. narozeniny

Pravidelná párty v režii Vychytane.cz DJs Crew se přehoupla do čtvrtého roku svého fungování a její oslavy budou tentokráte opravdu velkolepé. Jistě tomu přispívá i fakt, že 16. vydání MoOn:Sherry je zároveň i jedinou afterparty po koncertě francouzské formace Chinese Man, který se ten den koná v hlavním sále Paláce Akropolis.

 

Obě stage, které Palác Akropolis kromě hlavního sálu nabízí, v případě akce MoOn:Sherry to jsou MoOn stage (malá scéna) a Sherry stage (divadelní bar), nabídnou opět dva naprosto rozdílné hudební směry, aby si našli to své milovníci jak house music v mnoha podobách, tak stylů jako Breakbeat, Funk, Ghetto, či Liquid a D´n´B. V hlavním sále nás ale čeká audio-vizuální porno v podání legendární francouzské formace Chinese Man, která vystoupí ve složení Zé Matéo, High Ku a Sly doplněné o kvarteto rapperů. Akropolis se otevírá již po sedmé hodině a samotný koncert končí okolo 22:00.

Slater + Urban Legends + Filip Markes

Na něj bude volně navazovat výroční MoOn:Sherry, která vás bude ve skvělé sestavě bavit až do pozdního rána. Jak je již na akcích Vychytane.cz DJs crew (dále jen vchcrw) zvykem a na MoOn:Sherry obzvlášť, těšit se můžete na pečlivě vybírané DJs, DJane a především live projekty. Na výročním afterparty vydání programu vévodí bezpochyby člen vchcrw DJ Slater, který vystoupí tentokrát bez Urban Legends, ale zato v doprovodu skvělého saxofonisty, kterého všichni znáte pod jménem Filip Markes. DJ Slater je uznávaná postava pražské elektronické scény, zakladatel Tribal Vision Records a skvělý producent.

Zakladatel vchcrw a celého konceptu těchto akcí 4BeCome1 vystoupí jako vždy v doprovodu perkusového guru a lídra pražské latinskoamerické kultury, showmana, jenž využívá pro hraní kromě nespočtu perkusových nástrojů i všeho, co se nachází kolem něho, Dudu Morais. Dalším live projektem z řad vchcrw bude dvojice DJů Corvin a Ljuk M, kteří tvoří duo Detralex. Na svých vystoupeních kombinují klasické hraní z decků a digitální hračky jako Ableton, Traktor, různé samply, smyčky, loopy atd. Díky umu, který léta pilovali jako samostatní DJs a díky digital DJingu, se jejich vystoupení posunuje o několik levelů výše.

4Become1

Mr. Funky Machine, další člen vchcrw a ghetto funk král, mistr smyček a člen mnoha projektů hrajících bezpočet hudebních stylů od house music až po oldschool funky, bude svými veselými rytmy a neutuchající energií ládovat do lidí pozitivní vibrace tak, jak to umí jen on. I jeho můžete potkávat v doprovodu mnoha hudebníků, Milošem Vacíkem z TamTam Batucady počínaje a Igorem Ochepovskym z pražské jazzové smetánky konče. Na Moonu si dá sólo set, což ale ničemu neubírá.

Pokud jste někdy navštívili pražské monster festivaly United Islands of Prague, nebo Metronome, buďte si jisti, že vše, co jste si na těchto festivalech užívali, má na svědomí talentovaná a pečlivá DJane Miss B. Další členka vchcrw, bývalá členka Roxy bookingu a milovnice vinylů, která celou akci započne na Sherry stage. Ihned tedy po skončení koncertu Chinese Man bude tahle sympatická dáma servírovat breakbeat, aby udržela náladu na
nejvyšším stupni! Její sety obsahují totiž takové kultovky jako The Chemical Brothers, Fatboy Slim, či Primal Scream a to nás prostě baví!

Protože se nám jejich vystoupení na posledním Moonu líbilo a lidem, kteří v klubu zůstávali do pozdních ranních hodin také, rozhodli jsme se znovu pozvat začínající dvojku pražských DJs, hrající od liquidu až po neuro kvalitně selektovaný D´n´B, DJs Metroc a Badric. Kluci jsou pilní a jejich píle sklízí kýžené ovoce a protože se mladým talentům musí dávat prostor, posledním hostem výroční MoOn:Sherry bude druhá dáma našeho lineupu. Je jí moderátorka Dance Radia, PR manažerka vyhlášeného klubu Storm a člověk mnoha talentů, DJane Soul.Kate, která naopak rozjede noční program na Moon stage a bude to její velká premiéra.

Jak sami vidíte, je od začátku do konce program v Paláci Akropolis dne 2.3. 2018 nadmíru v pořádku. Chinese Man, DJs, krásné DJane, live projekty, skvělé drinky, skvělá společnost a full house do pozdních ranních hodin. To je Akropolis a to je tvůj program na tento den!

Více informací o koncertě naleznete zde.

Více informací o afterparty a MoOn:Sherry, jako je lineup, profily, hudbu atd. naopak zde.

Více informací o pořadatelské crew MoOn:Sherry zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016