PARTYINFO

 

WE ALL

Datum konání:
08.06.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Akvamen, Robot, Petr K
Popis:
start: 22:00
 
 
Mejdan We All hlásí poslední vydání před letní pauzou

Léto už pomalu přebírá nadvládu nad veškerým párty děním, které se postupně přesouvá z klubů pod otevřenou oblohu. Letní pauzu si dá každoročně i oblíbená noc We All. Klubovna 2. Patro tímto oblíbeným mejdanem před klubovými prázdninami naposledy ožije už tento pátek 8. června.

 

O to, že to bude opět párty ve velkém stylu, se postará kombinace skvělé hudby, parádní atmosféry a lahodných drinků. Pořádnou nálož funku, nu-disca a breaků jako vždy naservíruje dvojice rezidentních DJs Akvamen a Robot. Ti si tradičně na pomoc přizvali i další dýdžejské eso. V roli hosta se tentokrát ukáže legendární pražský house mág DJ Petr K.

2. Patro

Celá noc se samozřejmě ponese i na vlnách ledově namražených drinků Jägermeister, ty budou k mání za speciálně nastavené ceny. Prvních 150 příchozích navíc dostane před vchodem od krásných Jäger hostesek welcome drink zdarma.

Přijďte naposledy před parným létem nasát unikátní párty atmosféru do Klubovny 2. Patro, kde se v pátek 8. června rozjede v pořadí již čtyřiadvacátý mejdan We All.  Akce jako vždy startuje ve 22:00. Nepřestávejte ani v červnu lovit ty nejlepší klubové zážitky!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016