PARTYINFO

 

TRANCEFORMERS - ULTIMATE EDITION

Datum konání:
21.09.2018 - pátek
Místo konání:
Ostrava - BrickHouse
DJs:
Giuseppe Ottaviani (IT), John 00 Fleming (UK), Christopher Lawrence (USA), Mark Sherry (UK), Airvawe (BE), Driftmoon (SK), Paul Webster (IE), David Rust (UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: https://www.ticketlive.cz/cs/event/tranceformers-ultimate-edition
 
 
Ultimátní akce Tranceformers v září v Ostravě

Tranceformers. Tato hvězdami nabitá noc vás očekává na začátku klubové sezony v pátek 21.9. 2018 v Ostravě. Nový koncept párty nabízí nejen žádané DJs a špičkový zvuk, ale i exkluzivní zážitek v podobě industriálního prostředí, dech beroucí lasershow a jedinečné euforické atmosféry. Na této klubové události vystoupí jak uznávané legendy elektronické taneční hudby, tak i ti nejnadanější DJs současnosti, kteří si vaši pozornost jistě zaslouží. Za mixpultem se tak postupně vystřídají hvězdný Giuseppe Ottaviani, legendární John 00 Fleming, uznávaný Christopher Lawrence, nekompromisní Mark Sherry, inspirativní Airwave, talentovaný Driftmoon, nadšený Paul Webster a snaživý David Rust.

 

Akce se uskuteční v novém unikátním klubovém prostoru BrickHouse DOV, jenž se nachází v působivém industriálním prostředí Dolních Vítkovic v Ostravě a může se pyšnit moderním vybavením, příznivými cenami na barech, bezbariérovým přístupem a kapacitou až 1.500 osob. Klub bude pro tento večer ozvučen špičkovým sound systémem od Funktion-One, tudíž o kvalitní zvuk nebude nouze. Můžete se těšit i na famózní lasershow, projekci a další vizuální podkres, který dovede euforický zážitek z této trance párty k naprosté dokonalosti.

Tranceformers

Vstupenky na tuto akci můžete zakoupit v sítích Ticket Live a GoOut

V prodeji jsou i VIP vstupenky, které vám umožní přístup do privátní VIP zóny s vlastní šatnou, barem a welcome drinkem.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016