PARTYINFO

 

BE26: CHRIS LIEBING (DE)

Datum konání:
26.10.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Chris Liebing (DE)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 420,- Kč + poplatky MY ROXY (pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin), GoOut: https://goout.net/cs/listky/be26-chris-liebing/aqed/
 
 
Chris Liebing přiveze na narozeniny Roxy nové album

Připravte se na další bohoslužbu techna. K dvacátým šestým narozeninám Roxy přijíždí pogratulovat Chris Liebing, legendární DJ, producent a hnací motor labelů CLR a Spinclub Recordings. Díky svému hraní, produkci a rádiovému vysílání se bezesporu zasloužil o posunutí žánru techna na globální úroveň. Tento rezident podniků jako Space, Amnesia nebo Fabric vydá za tři dny dlouho očekávané album "Burn Slow", na kterém se objeví třeba naši oblíbenci Gary Numan a Cold Cave. Bude to jeho návrat na vrchol a tím pádem i nutnost slyšet naživo! Předprodej začal 4. září v 16:00 přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin. Poté i v ostatních předprodejích.

 

Co dalšího má Chris na kontě? Samozřejmě hojnost vlastních tracků, producentsky vypomáhal mnoha jiným umělcům jako Umek či Green Velvet a je i zdatným remixérem. Jeho verze skladby "Extase" z minulého roku patří k těm nejhranějším na Spotify. Dnes již pověstná spolupráce s holandským producentem Speedy J byla dle Billboard označena za: "jednu z nejlepších kolekcí originální elektronické hudby toho roku." To vše jen korunuje sbírka ocenění za své profesionální úsilí v mnoha odnožích hudebního businessu.

Chris Liebing

Ne nadarmo bývá označován za neotřesitelný pilíř a oddaného velvyslance inovativního techna. Za zmínku stojí také to, že jako první přišel s výrazem schranz. Koho by zajímalo něco z osobního života, je zapřísáhlým veganem a veřejně bojuje za práva zvířat. Co tedy můžeme na konci října v ROXY čekat? Jemnou duši a tvrdou hudbu. Už aby to bylo.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016