PARTYINFO

 

CLIMAX 20TH ANNIVERSARY W/ TODD TERRY (USA)

Datum konání:
24.11.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Todd Terry (USA), Chris Sadler, Dan Cooley

2nd stage: Yannick, Milan Bilek
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej GoOut: https://goout.net/cs/listky/climax-20th-anniversary-todd-terry/pknd/

Line-up:
23:00-01:00 Dan Cooley
01:00-03:00 Todd Terry
03:00-06:00 Chris Sadler

2nd stage: Yannick, Milan Bilek
 
 
Todd Terry vzácným hostem 20. výročí párty Climax

Nejdéle fungující klubovka u nás oslaví v listopadu 20. výročí a pozvání Chrise Sadlera přijala newyorská legenda a jeden z praotců a inovátorů house music Todd Terry. Autor house klasik jako Jungle Brothers - I'll House You i nesmrtelných remixů pro Everything But a Girl, Daft Punk nebo Björk je i po třiceti letech na scéně ve vynikající formě. Není pochyb, že 24. listopadu zažije Roxy další z legendárních house mejdanů. Přijďte popřát Chrisovi i Climaxu k úctyhodnému výročí! Předprodej začal 9. řijna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin. Poté klasicky online na webu nebo GoOutu.

 

Pokud sledujete house music, je prakticky nemožné, abyste o Toddovi nikdy neslyšeli. Producent nominovaný na Grammy, autor stovek úspěšných tracků a remixů funguje na scéně od 80. let, kdy i jako brooklynský rodák ovládl Británii a poté také evropský kontinent. Jeho zvuk pomohl vytvořit samotné základy house i deep house scény, které pak dlouho dominoval s ostatními legendami jako Kenny Dope nebo Roger Sanchez.

Todd Terry
 
Todd je i po třech dekádách na scéně velmi žádaným umělcem, o čemž svědčí i jeho nedávná spolupráce s house-hiphopovým mágem A-Trakem - "DJs Gotta Dance", páteční rezidentura v klubu Hi Ibiza nebo jeho vlastní noc na letošním amsterdamském ADE - Todd Terry & Friends ADE Special. Držte si klobouky, Climax míří do třetí dekády a to ve velkém stylu.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016