PARTYINFO

 

STORM CLUB PRAGUE PRESENTS: NOISIA // LET IT ROLL WARM UP

Datum konání:
11.01.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Noisia (NL), Suki (Let It Roll), Akira (Let It Roll, Deadly Viperz), Bifidus Aktif (Let It Roll), N:Force (Let It Roll, NWND), Mustaffa & Sheriff (Let It Roll, NWND), Dexide (NWND, X-Massacre), Voidsec & Tower (Mindicted)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: předprodej: GoOut

 
 
Noisia se v pátek poprvé představí v klubu Storm

Je jen málo jmen, která rezonují v rámci elektronické taneční hudby tak jako nizozemský projekt Noisia. Toto trio pánů funguje již od roku 2003 a za 15 let na scéně opakovaně překvapuje kritiku i veřejnost svojí schopností udávat trendy na (nejen) drum´n´bass scéně. S jejich DJ sety vystupují po klubech, festivalech i halových akcích doslova po celém světě. Ve Stormu určitě předvedou to nejlepší ze současného D´n´B soundu!

 

Noisia je projekt ve veřejnosti známý převážně jejich nekompromisní tvorbou v rámci Drum and Bassu, jejich tvorba ale obsáhne i řadu dalších subžánrů elektronické taneční hudby. Na svém kontě mají dvě dlouhohrající alba "Split The Atom" (2010) a "Outer Edges" (2016). Obě tato alba byla přijata s velkým nadšením a dodnes patří mezi nejoblíbenější u velké části fanoušků elektronické hudby. Kromě těch dvou LP mají na svém kontě i celou řadu EPček a singlů. Ať už se jedná o nestárnoucí klasiku "Stigma", 7-trackové EP "Purpose" nebo "Dead Limit EP", na kterém spolupracovali s novozélandskými The Upbeats, je zjevné, že Noisia s každým releasem posouvá hranice zvuku.




Nelze ale opomenout ani experimentální projekty, na kterých se Noisia podílela. Zmíníme kolaboraci s britskou rapovou formací Foreign Beggars, která vyústila v album "I Am Legion", které se dá popsat jako kombinace dubstepu a grime. Dalším takovým alternativním projektem je soundtrack k videohře Devil May Cry z roku 2013. Kromě produkční činnosti se pánové z Noisie věnují i vydavatelské činnosti – vlastní celkem tři labely (Vision, Invisible, Division) Z této rovnice jednoznačně vychází, že není moc věhlasnějších projektů, které by bylo možné vidět v pražských hudebních klubech. Čeká nás zajisté DJ set plný nejnovějšího drum and bassu a spousty nevydaného materiálu. Poslední vstupenky můžete zakoupit v předprodeji.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016