PARTYINFO

 

LIQUID FLIGHTS: COMMIX / ENDIAN

Datum konání:
26.04.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
main stage: Commix (Metalheadz), Nitrous (Volnej Průběh, Radio 1), KamCZa (Zlomená scéna, Pražský Drum&bass Festival), Fallen Gemini, Theya, Stanjah, Runky, SHFT dnb, Blofeld (Liquidní Kru)
bass stage: Endian (Nonplus Records), Ly Sas (Republic Artists, Variance), Myya (TemplSounds) Theya
Live:
VJs Duck The Mainstream, Volejníček Jan
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: 120,- Kč do 21:00 / 160,- Kč poté

 
 
Liquid Flights a Ozora Day o víkendu v klubu Cross

Není moc drumandbassových producentů, jež mají talent skládat od autonomicu po tvrdé polámanosti. Dříve trojice, nyní sólo projekt, Commix si drží laťku kvality neuvěřitelně dlouho a snad neexistuje D´n´B fanda, který by tohle jméno neznal. Jak by to asi dopadlo, kdyby se vrhnul na psytrance?

 

Endian či Commix, dva monikery pro jednu šikovnou hlavu. George Levings, který se skrývá pod oběma producentskými jmény, má talent od pánaboha. Dokazují to releasy na nejznámějších D´n´B labelech, jako jsou Metalheadz, Dispatch, Shogun nebo Hospital. Tento pátek se po delší době Commix ukáže v Praze a rozbije Cross svou třaskavou kombinací netuctového "drumbácu". Navíc si na dolní stage střihne i rovnej set coby Endian. Support obstará Nitrous, KamCZa a celá Liquid DNB Crew, na dolní pak Ly Sas, Myya a kapitánka mejdanu Theya.

Liquid Flights

A proč v úvodníku ta poznámka o žánru psytrance? Protože den po Liquid Flights, tedy tuto sobotu, se Cross na jeden den promění v epicentrum světového psytrancu. Ozora Day Praze přiblíží jeden z největších a nejunikátnějších psytrance festivalů světa, maďarskou Ozoru. Na jedinečném psytrance dýchánku zahraje britský střelec Regan, maďarská dvojice Tsubi a Wegha, za Rumunsko přijede reprezentovat Latam a z tuzemska ostřílení Ondrej Psyla a Zooropix. Zejména se těšme na Ozora deco a mapping od Global Illumination. Underground techno stage bude mít na starosti parta Hedone se svými hosty. Z Německa to bude zástupce značky Front Left Records DJ Elad Magdasi a ze Srbska pak DJ Sugar Lobby. Pestrý jarní víkend může vypuknout!

Ozora Day

Facebook events:

https://facebook.com/events/384122675710622

https://facebook.com/events/384019679085472

 

 
Britský Commix pilotem dubnových Liquid Flights

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016