PARTYINFO

 

CROSS FESTIVAL 2019

Datum konání:
26.07.2019 - 28.07.2019
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Kevin Saunderson, Kerem Akdag, FD, Ondrej Psyla
Live:
Transglobal Underground, James Cole, Android Asteroid, Soundokan, Pisetzky, Coincidence, Tomas Bocek, Vec & DJ Skrupo aka Daddy Skrupee, Fobia Kid, Karaoke Tundra, President T & Milli Major, Smack One & Tchagun, dreadsquad, Lua Preta, Global Diggers, Skyhigh Pirates, Siksa, Ufftenživot
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 18:00, vstup: předprodej GoOut.net

 
 
Cross Festival s Kevinem Saundersonem už tento víkend
Letošní ročník Cross Festivalu je na spadnutí

Pestrost hudby i vesmíru je nekonečná. Stejně jako v loňském roce a letech předešlých jsou proto mimozemské entity i pozemšťané vítáni s otevřenou náručí na letošním, už čtvrtém ročníku Cross Festivalu. Intergalaktické spojení proběhne v termínu 26. - 28. července v Praze.

 

Cross Festival rozhýbe Holešovice k festivalové pohodě. Z různých koutů sluneční soustavy pozvání přijali zástupci těch nejzkušenějších cestovatelů na paprscích světla. Centrální planeta Detroit vysílá veterána a legendu své univerzální techno scény, otce zakladatele Kevina Saundersona. Kevin byl ještě spolu s Derrickem Mayem a Juanem Atkinsem u zrodu mezihvězdné hudební kreativity Detroitu v osmdesátých letech minulého věku. Tato trojice se seznámila během studií v Belleville, ve státě Michigan, je proto označovaná jako "The Belleville Three" a všechny festivalu zúčastněné entity tak budou mít jedinečnou šanci s Kevinem cestovat časem do historie. Ostrovní impérium Velká Británie posílá zástupce souhvězdí Transglobal Underground s jejich klasickou kombinací dubu, world music a elektroniky. Turecké ministerstvo vojska vůbec poprvé laskavě uvolňuje tamějšího mistra syntezátorových ovládacích panelů a zpěváka známého v celém Universu jako Kerem Akdag. Volejme hurá! Nadějný solitér předvede svou směs broken beatu, soulu, folku a elektroniky. Polští sousedé k mezihvězdnému spojení uvolňují sestavy Dreadsquad a Lua Preta. Astronauti slova a beatu, Vec, Škrupo, Karaoke Tundra a Fobia Kid přicestují z hornaté východní planety Slovensko. James Cole, Smack a President T & Milli Major za hvězdokupu Rap & Grime. Drumandbassovou soustavu bude hájit tvůrce skvělého loňského hudebního alba FD, dále jeden z nejlepších tuzemských zvukových ohýbačů Rido, veterán Akira nebo pilot rádiového éteru Rudeboy. Určitě nevynechejte nu-trance performaci italského hudebního inženýra Pisetzky, mistra melancholických ploch. House Chuť Žít stage bude kralovat několik astronautů z NYC. Od dob, kdy Ant La Rock vydal svůj debut na Todd Terryho labelu InHouse, uplynulo už hodně času, dnes je z něj mimo jiné vyhledávaný producent známých muzikantů. Progy house DJ Simon Dremon a techno věrozvěst Spencer Zabiela doplní lineup, nicméně jmen na něm je o mnoho víc. Pročti si celý hudební program.

Cross Festival

K tomu vesmírná stand up comedy, originální Slam Poetry, všelijaké kejkle a třeba i bytové divadlo. Kosmický rej doprovodí svými sety ti nejlepší z domácí scény a to jak pod širým nebem, tak v útrobách klubu Cross a podzemí hal Holešovické tržnice. Buď součástí velkého propojení!

FB event

Fanpage

www.crosslub.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016