PARTYINFO

 

BASS VIBES WITH BILLAIN / ETER & HAZED & NEO VIOLENCE

Datum konání:
25.01.2020 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Main stage: Billain (Bad Taste Recordings, Korsakov), Dexide (X-Massacre, NWND), ABSU (Broken Base, NTQL), Mind:Freqnz (Snare Junkies), Lukrative, Gloom & Deltaphoenix (Bass Vibes, Bassound)
2nd stage: PDCH, Kosmic Skaut, Oneiro, Dmit.ry
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: zdarma do 21:00 / poté 150,- Kč

 
 
Drumandbass víkend vás čeká v klubu Cross

Určitě jste už slyšeli tu ohromnou novinu, že krátkometrážní animovaný snímek Dcera, který vznikl na půdě FAMU jako bakalářská práce, je nominován na Oscara. To, že jde o snímek zcela jedinečný, lze usoudit i z kulis, které jsou během ledna až do konce února vystaveny v prostorách klubu Cross. Proto neváhejte a stavte se mrknout, než Oscara dostane a budou se tu stát fronty.

 

A teď už k programu, tentokrát hodně zlomeně nabitého víkendu. Čtvrteční program zahájí ti nejlepší stand-up comedy umělci reflektující aktuální dění od osmi na hlavní stage. Legendární francouzský producent a DJ Kafra z Marseille, jeden ze zakladatelů francouzské raggajungle scény, ale i veterán reggae po letech dorazí do Čech, aby zahrál exkluzivní set po desáté večerní na hlavním podiu. V rámci párty Reggae meets raggajungle ho doplní Emsa, Dorsey, Elly a Selektor Boldrik. Underground stage pojede v poctivém deep drumandbass soundu v podání DJs Beesu, Soulparts, Higround, Ejdm a Magicka

Cross


I v pátek bude v Crossu napěchováno drumandbassem až po střechu, což zajistí oblíbená klubovka Double Trouble. Na hlavní stage pojedou tvrdší odnože D´n´B. Hlavním hostem zde bude ruský projekt 2Whales z labelu Empire, jehož doplní německá mladá krev Dubtunes, Sma a Jay Jay Gouvea. Za tuzemskou scénu zahraje Volume Plus, Houbass, Chombo, Skáčko, Ozy & Ludkey. Liquid a deep ocení jeho milovníci o patro níž, kde bude vše pod vedením Liquid DNB Crew. Veleznámý label Shogun Audio bude reprezentovat mladý a nadějný producent Koherent, kterého podpoří Audiocuts, Crystal, Far Horizon, Stanjah a Runky.

Cross 


Klasika bez kvádra je jedinečný projekt vážné hudby v prostorách klubu Cross. Je tu zimní edice, která vás naladí do správné tóniny. Kvartet Pražského filmového orchestru to rozjede v sobotu od půl sedmé na hlavní. Následovat bude D´n´B nářez jménem Bass Vibes. Myslíte si, že už vás neurofunk nemá čím překvapit? Pletete se. Jedinečný bosensko-hercegovinský umělec BILLAIN vás přesvědčí o opaku. Po řadě mimořádných EP a singlů na labelech Bad Taste Recordings, Critical Music či Eatbrain letos sklidil ovoce za své album "Nomad´s Revenge". Není divu, Adis Kutkut, jak se doopravdy jmenuje, není jen fenomenální producent a DJ, nýbrž i filmový vypravěč, jehož hudba vás rychle vtáhne do světa propracované cyberpunkové estetiky. Podpoří ho Dexide, Absu, Mind:Freqnz, Lukrative, Gloom & Deltaphoenix. Underground stage se ponese v duchu house music a příbuzných substylů. Zahraje brněnský PDCH, Kosmic Skaut, Oneiro a Dmit.ry

FB events:

https://www.facebook.com/events/2426518034123716/

https://www.facebook.com/events/1530048780480710/

https://www.facebook.com/events/420933655255493/

https://www.facebook.com/events/2569159450076594/

https://www.facebook.com/events/2519838538253571/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016