PARTYINFO

 

LIQUICITY PRAGUE 2021

Datum konání:
20.03.2021 - sobota
Místo konání:
Praha - Malá sportovní hala - Incheba
DJs:
Etherwood, Fox Stevenson, LSB, Maduk, Lixx, NCT, Polygon, Telomic
Live:
Mota & Fava
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Očekávaná Liquicity se přesouvá na rok 2021
Drum´n´bassová Liquicity Prague má nový termín

Světově proslulá značka elektronické hudby zrozená v Holandsku Liquicity má pro své české fanoušky konečně i dobré zprávy. Celou komunitou otřáslo zrušení halového eventu plánovaného na sobotu 28. března. Liquicity společně s Beatworx teď oznamují nový termín 5. září a to dokonce ve stejném složení umělců a ve větších prostorách pražské Malé sportovní haly.

 
Sliby se mají plnit, a organizátoři je plní. Liquicity Prague 2020 má nový termín. Zapište si do vašich kalendářů termín 5.9. 2020 a poplujte do galaxie snů a melodického drum & bassu.

Liquicity
 
Vzniklá situace okolo COVID – 19 nedovolila pořádajícím uspořádat akci v původním termínu. I kdyby se opatření zrušila, nechtěli nic uspěchat, a proto začali intenzivně řešit přesun akce. Podařilo se najít nový termín a přivézt všechny vaše oblíbené DJs na tuto jedinečnou akci.
 
To byla první dobrá zpráva, ta druhá je, že Liquicity Prague 2020 se přesouvá do Malé sportovní haly. Tento přesun je velký plus, protože Malá sportovní hala je lépe uzpůsobena na akce tohoto typu. Důvod přesunu je ten, že na podzim tohoto roku prochází Křižíkovy pavilony rekonstrukcí.

Liquicity
 
Můžete se tak těšit nejen na novou "venue", ale také na všechny DJs, kteří byli domluveni na původní termín. Nemusíte se tedy bát, že byste přišli o vystoupení některého z nich.
 
Organizátoři věří, že s nimi budete v plavbě pokračovat i nadále. Pokud však trváte na vrácení vstupenek, můžete tak učinit prostřednictvím info@goout.cz a požádat o vrácení peněz, a to do úterý 7. dubna.

Liquicity
 
Díky za podporu, pochopení, i pozitivní energii, která je v tomto období nesmírně důležitá. 5.9. 2020 bude v Malé sportovní hale v Praze opět vytvořena nezapomenutelná atmosféra.
 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016