PARTYINFO

 

LIQUICITY PRAGUE 2021

Datum konání:
20.03.2021 - sobota
Místo konání:
Praha - Malá sportovní hala - Incheba
DJs:
Etherwood, Fox Stevenson, LSB, Maduk, Lixx, NCT, Polygon, Telomic
Live:
Mota & Fava
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Očekávaná Liquicity se přesouvá na rok 2021

Velmi nečekaně zrušila holandská Liquicity očekávaný pražský drum&bassový event. Termín Liquicity Prague byl přesunut na 20. března 2021. Jako neméně kvalitní náhrada proběhne ve stejném datu a na stejném místě další špičková drum&bassová akce s názvem Audio Zoo Night ~ Liquid DnB Edition. Halová edice Audio Zoo bude v režii Beatworx (pořadatel Let It Rollu). Silný zahraniční line up zastupují britští headlineři Dimension a Hybrid Minds doplnění o kvalitní československý support - Madface, Changing Faces a mnoho dalších. V souladu s aktuálními pravidly bude prostor Malé Sportovní Haly rozdělen na sektory po 500 návštěvnících a kreativně vyřešen unikátním otočným pódiem uprostřed haly. Stejný set up představí fanouškům harder styles i Devastator Hall, který se koná v režii Beatworx den v pátek 4. září. Celé prohlášení pořadatelů akce Liquicity a Beatworx k přečtení zde.

 

Vlastníci vstupenek na Liquicity Prague si je budou moci vyměnit za Audio Zoo Night. Pokud si vstupenky ponechají, budou je moci uplatnit na nový termín Liquicity 2021 - 20. března 2021.

Liquicity

"Velmi nás zrušení Liquicity zaskočilo. Zájem byl obrovský a mířili jsme k vyprodání. Cítíme, že je v Praze hlad po tanečních akcích a proto jsme se rozhodli rychle zareagovat a přinést fanouškům drum&bassu jinou show. Jsme nadšení, že se nám podařilo zajistit skvělý britský line up a především otočné DJské pódium. Bude to unikát a jsme zvědaví, jak na novinku naši fanoušci zareagují," doplnil vyjádření Daniel Bacho, který má v rámci pořádající agentury Beatworx event na starosti.

Kompletní info zde.

 
Drum´n´bassová Liquicity Prague má nový termín

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016