PARTYINFO

 

BEATS FOR LOVE 2022

Datum konání:
01.07.2022 - 04.07.2022
Místo konání:
Ostrava - Dolní oblast Vítkovic
DJs:
Armin Van Buuren, Alan Walker, Lost Frequencies, Timmy Trumpet, Vini Vici, Alle Farben, Andy C, Ben Sims, Blasterjaxx, Camo & Krooked, Dope D.O.D., Eats Everything, Lucas & Steve, Martin Jensen, Matador, Perc, Phuture Noize, Plump DJs, Rooler, Stanton Warriors, Stereo MC´s, Sefa, Sub Focus, The Advent, Wilkinson, Agressor Bunx, Alaia & Gallo, Alex Di Stefano, Artento Divini, Beatman & Ludmilla, Billx, Black Sun Empire, Buunshin, Cassimm, Danny Byrd, DJ Farrapo, DNF, Dreadsquad, Emperor, Emma Clair, Fernanda Martins, Friction, Futurum Sonat, Gydra, Jacky Murda, Jazzotron, Jimmy Danger, Joey Chicago, Kanine, Killer Hertz, Leftwing:Kody, Loeca, Mandidextrous, Maor Levi, Matt Nash, Maurice West, Maxinne, Mizo, Multiplex, Myon, Oliver Smith, Parly B, René Lavice, Robosonic, Rodg, Sanfranciscobeat, Serial Killaz, Simo Lorenz, Simon Patterson, Skytech, Sonny Wharton, Spektre, Suburbass, Suduaya, Sunday Lion, Teamworx, Technique International Sound, Teenage Mutants, Teddy Killerz, The Cube Guys, The Prototypes, Tv Noise, Vandal, Wehbba, Wolfgang Lohr, Zardonic W, Fickle6
Live:
Modestep
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 12:00, vstup: www.b4l.cz/cs/vstupenky

 
 
Beats for Love se vrací silnější než kdy dřív

Největší středoevropský festival elektronické hudby se po tříleté koronavirové pauze vrací na českou scénu, kterou roztančí nejvíce ve své historii. Do dolnovítkovického areálu přiveze nejlepšího DJ planety a dalších více než 400 jmen mezinárodní taneční komunity. Festival ale nebude své návštěvníky jen bavit. Plánuje také učit mladé lidi DJ umění, edukovat je ve zdravotní prevenci a už tradičně pomáhat potřebným.

 

Letošnímu ročníku festivalu Beats for Love bude kralovat DJ Armin Van Buuren, jehož hity pravidelně vévodí prvním příčkám světových hudebních žebříčků. Je jediným pětinásobným vítězem světové ankety DJ Mag Top 100 DJs a jeho rádiová show A State Of Trance patří se 700.000 posluchači týdně mezi nejposlouchanější rádiové show vůbec. Vystoupí také mega star Alan Walker, autoři populárních hitů Lost Frequencies, Timmy Trumpet, který je aktuálně devátým nejoblíbenějším DJem planety, "hitmakeři" Alle Farben, Wilkinson a Sub Focus nebo fenomenální hip-hopový projekt Dope D.O.D či legendární seskupení Stereo MCs. Ryze rádiové hity doplní i naprostý underground, například reggae, psytrance, techno, electroswing či house. Umělci budou vystupovat na celkem třinácti pódiích, přičemž zásadní hity zazní na obří Love stage. Hlavní pódium festivalu o velikosti více než 1.600 čtverečních metrů slibuje návštěvníkům audiovizuální zážitek ve formě laserových, světelných, ohňových a zvukových efektů, které dokonale podtrhnou jednotlivá hudební vystoupení.

Festival dostal Ostravu na světovou mapu nejen díky zahraničním interpretům a performerům, ale také svým hostům. "Vstupenky si pravidelně kupují i posluchači z okolních států, ale letos třeba také ze Švédska, Izraele nebo Brazílie. Zajímavostí také je, že už druhý plnohodnotný ročník po sobě jsme prodali více vstupenek v Praze než v Ostravě," usmívá se Kamil Rudolf, ředitel festivalu Beats for Love. Oblíbenost ostravské taneční akce dokládají i čísla. Za dobu své existence festivalové brány přivítaly více než 320.000 unikátních návštěvníků a 2.300 umělců z celého světa, kteří společně protančili přes 300 hodin.

Beats for Love


Festival Beats for Love je známý také pro svůj mimohudební přesah. V průběhu uplynulých ročníků se návštěvníkům ve spolupráci s pořadateli podařilo vybrat vyšší stovky tisíc na charitativní aktivity. "Letos budeme pomáhat třem mladým lidem z Moravskoslezského kraje, kteří prodělali dětskou mozkovou obrnu. Finanční a materiální pomoc má za cíl podpořit je v léčbě a rozvojových aktivitách a alespoň trošku jim i jejich rodinám pomoci žít kvalitnější život," uvádí Kamil Rudolf. O edukativní přesah se pak postarají profíci z jednoho z nejstarších českých klubů, Chapeau Rouge z Prahy, kteří návštěvníky budou učit, jak mixovat hudbu a co všechno musí DJ ovládat. Stánky na zdravotní prevenci se pak zaměří především na osvětu v pohlavně přenosných nemocech. Součástí doprovodného programu budou například workshopy a exhibice amerického fotbalu od hráčů ze Steelers Ostrava, exhibice adrenalinového sportu Parkour, taneční workshopy a exhibice taneční skupiny DancePoint nebo jóga workshopy. Fashion zóna nabídne párty make-up, vlasový styling, masáže nebo tetování hennou.

Festival Beats for Love proběhne v termínu 1. – 4. 7. 2022 v industriálním areálu Dolní Vítkovice. Vstupenky jsou stále v prodeji a aktuálně se standardní celofestivalová vstupenka prodává za 2.090,- Kč + poplatky prodejce. U VIP vstupenek je v prodeji poslední vlna za 5.000,- Kč + poplatky prodejce. Návštěvníkům z větší dálky, kteří chtějí spát v Love campu, doporučujeme neváhat, protože v prodeji zbývá necelých 40% kapacity tohoto kempu. Love village a parkování už je dokonce vyprodáno! V prodeji jsou i jednodenní lístky, které na pátek, sobotu či neděli stojí 890,- Kč + poplatky prodejce a na pondělí 1.190,- Kč + poplatky prodejce.

Záznam z tiskové konference s pořadateli, která proběhla 14. června, naleznete zde.

Odkazy:

www.b4l.cz  

Facebook

FB event
Instagram

Projekt je realizován s finanční podporou statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje

 
Festival Beats for Love odhalil nejsilnější line-up v historii Beats for Love se vrací ve velkém stylu Festival Beats for Love se přesouvá na rok 2022

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videa z festivalu Beats for Love od ronnyho
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016