PARTYINFO

 

IMAGINATION: DAYLIGHT GATHERING

Datum konání:
16.07.2021 - 17.07.2021
Místo konání:
Praha - Ledárny Braník
DJs:
Pátek: Sub Zero Project, Mad Dog, Rebelion, Korty, Uplifter, Mejsi, Sixtas, Crane, Dark Wizard
Sobota: Black Sun Empire, Hallucinator, Buunshin, Changing Faces, Madface, MEPH, Decades, Magicka
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej GoOut: 690,- Kč + poplatky / 1 den, 1.190,- Kč + poplatky / oba dny

 
 
Párty Imagination vypukne již zítra

Ani ta nejčernější tma, ani ta nejhlubší propast, nic nedokáže uhasit nehynoucí plamen v našich srdcích. A ačkoliv jsme stvoření noci, nebojíme se ani denního světla. Obzvlášť, když čas našeho setkání konečně nadešel! Ledárny Braník se již zítra promění v dějiště další edice Imagination a my budeme opět posouvat hranice možného. Poprvé přes den, poprvé na novém místě, poprvé s každým žánrem zvlášť. I tak ale jako již tolikrát předtím, hnáni společnou láskou k hudbě a netradičním zážitkům.

 

Pátek 16. července bude patřit všem Die Hards, nabídne totiž první ryzí harder styles event pod širým nebem letošního léta. Areál ledáren se bude otřásat zvuky masivních kopáků v podání holandských hardstyle hvězd Sub Zero Project, rawstyle dua Rebelion a italské hardcore legendy, kterou je DJ Mad Dog. Za mixem je podpoří a pod stage vás nenechá vydechnout i prvotřídní sestava místních DJs - Dark Wizard, Korty, Mejsi, Sixtas & Crane a Uplifter.

Sobotní program rozezní tóny drum & bassu a celý den se ponese v rytmu 174 BPM. Nabitému lineupu vévodí legendární holandské neurofunkové trio Black Sun Empire, kterým sekundují populární italští řezníci Hallucinator. Nebude však chybět ani nová tvář, jeden ze zástupců nastupující generace producentů prezentující se vpravdě unikátním zvukem, Buunshin. K nim se připojí i skvělí čeští producenti Madface a Meph, ze Slovenska dorazí Changing Faces, představí se i jeden z objevů loňského roku, projekt Decades, a už tak pestrý lineup doplní DJka Magicka.

Imagination

O prvotřídní zvukový zážitek se postará profesionální systém L’Acoustics, prvotřídní hudbu dodají umělci a prvotřídní atmosféru vytvoříme všichni společně! Přidejte se k nám!

Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji za 759,- Kč Kč včetně všech poplatků na jednotlivé dny a za 1.309,- Kč na oba dny zároveň. Vstupenky zakoupíte v síti Go Out.

Více informací naleznete na www.imaginationfestival.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016