PARTYINFO

 

METRONOME PRAGUE WARM UP 2021

Datum konání:
10.09.2021 - 12.09.2021
Místo konání:
Praha - Výstaviště
DJs:
HOSH, BEC, Tetris crew, Barbora, A dull
Live:
Morcheeba, The Curly Simon, Annabelle, February, Favorite Obssession, Ima Teva, Timea, Anna Veverková, Carya, Mezi patry klid
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Úvod Metronome Prague Warm Up nažhaví HOSH a BEC

První večer třídenní akce Metronome Prague Warm Up, která se uskuteční ve dnech 10. - 12. září na Výstavišti Praha, bude patřit hvězdám elektronické scény. Do Prahy se vrací producent HOSH z labelu Diynamic a premiérově vystoupí DJka a producentka BEC. Support zajistí Tetris crew, které pražskému tanečnímu publiku netřeba představovat. Festival potvrzuje, že do Prahy přijedou již letos v září kvalitní evropští účinkující.

 

"Podařilo se nám potvrdit zahraniční interprety, kteří nám připomenou atmosféru festivalu Metronome Prague," říká dramaturgyně Barbora Šubrtová, která je podepsána jak pod čtyřmi proběhlými ročníky Metronome Prague, tak nadcházející Metronome Prague Warm Up.

HOSH

HOSH patří mezi aktuálně nejúspěšnější producenty labelu Diynamic, který založil známý producent Solomun v roce 2006. Track "Midnight (The Hanging Tree)" patřil mezi 3 nejposlouchanější skladby roku 2020 (1001 tracklists & BBC Radio 1). Jeho aktuální track "Tighter" byl Petem Tongem okamžitě zařazen jako "Essential new tune". HOSH je znám nejen jako producent, ale také jako vynikající DJ, jehož sety mají na YouTube miliónová zhlédnutí.

I když pro DJku a producentku BEC bude toto její premiérové vystoupení v ČR, mnoho fanoušků ji zná díky jejím energetickým setům pro Beatport, Lab London nebo hudební platformu HÖR Berlin. Už od začátku spolupracovala s legendami jako Carl Cox, Adam Bayer nebo Pan Pot, kteří se ji snažili ulovit pro svůj label. V roce 2020 potvrdila svoji pozici jedné z nejrychleji rostoucí hvězdy svým setem na festivalu Awakening a založením vlastního labelu BEC, na kterém v letošním roce vydala několik singlů.

BEC

Na Fontána Stage pak bude oběma zahraničním hostům sekundovat domácí DJ Barbora, na druhé scéně Anna Vaverková, Carya a Mezi patry klid. O afterparty se postará Tetris. "Myslím, že ať už si chcete pořádně zatančit, nebo se nechat jen tak pohladit, na Metronome Warm Up to najdete," dodává Šubrtová.

Druhý den bude pokračovat Metronome Prague Warm Up dalším mezinárodním programem v čele s britskou kultovní skupinou Morcheeba. Závěrečný třetí den pak vyvrcholí koncertní poctou jednomu z nejslavnějších českých rockerů ve světě Ivanu Královi, kterou pořadatelé pojemenovali Forever Král.

Morcheeba

Vstupenky s limitovanou kapacitou na festival Metronome Prague Warm Up na každý den zvlášť i na celý Warm Up jsou k dostání v síti GoOut. Pořadatelé zdůrazňují garanci vrácení vstupného v případě neuskutečnění akce, byť takovou eventualitu nepředpokládají.

V neposlední řadě by pořadatelé rádi poděkovali partnerům, bez kterých by akce nevnikla: Nadační fond PPF, Ministerstvo Kultury ČR, Státní fond Kultury a Magistrát hl. města Prahy.

FB event

foto: Michelle Hayward, archiv

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016