PARTYINFO

 

SVOJŠICE 2022

Datum konání:
28.05.2022 - sobota
Místo konání:
Letní areál Svojšice u Pardubic
DJs:
Techno stage: Lewis Fautzi (PT), Harvey McKay (UK), Onyvaa (USA), Stella Bossi (DE), Džejár, Lucca, Golpe
Exit Melodic stage: Marsh (Anjunadeep / Spectrum, UK), Dominik Gehringer, Orbith, Madelaine, Andy Smitth, Duncan Grey, Marcel De Valerio, Phil Albedo, Siva & Vyrys, Van Vega
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 17:00, vstup: předprodej: Ticketstream.cz

 
 
Festival Svojšice 2022 představuje pět zahraničních headlinerů

Dvaadvacátý ročník festivalu Svojšice proběhne v sobotu 28. května 2022 a tradičně zahájí sezonu velkých tanečních open air festivalů. V přírodním areálu ve Svojšicích u Pardubic vystoupí na dvě desítky umělců v čele s pěti zahraničními headlinery světové techno scény. Návštěvníci se letos mohou poprvé těšit na Exit Melodic Stage, která rozšíří program festivalu o kvalitní tech-house za účasti britského producenta Marshe z labelu Anjunadeep.

 

Lewis Fautzi (PT)

Portugalsko je neprávem trochu opomíjeno ve spojitosti s technem a právě Lewis Fautzi vás přesvědčí o opaku. Na kontě má 4 výborná alba, kde každé odhaluje trochu jinou hudební stránku tohoto skvělého producenta. Nenechte se však zmást atmosférickou náladou a až downtempovou notou jeho sólovek, ale berte to jako předpoklad k tomu, že tenhle pán umí zvuk ohnout do všech poloh a když se postaví na stage, tak do toho dokáže opravdu krutě říznout.

Harvey McKay
Harvey McKay (UK)

Jeden z prvních ostrovních producentů pod křídly Drumcode Records. Adam Beyer si ho vyhlídl už v době, kdy vydával své první skladby na Soma Records, který byl založen právě v jeho rodném Glasgow, kde patři k nejzásadnějším postavám tamní techno scény. Po jeho produkci pátrejte třeba na labelech Intec, Cocoon, Filth on Acid nebo Break New Soil, kde mu před pár dny vyšla skladba "Forest".

Lewis Fautzi
Onyvaa (USA)

V její tvorbě a setech se mísí vlivy detroitské scény s groovy basovou linkou a devadesátkové syntezátory, což zaujalo i Laurenta Garniera, který popsal její tvorbu slovy: "excellent dancefloor monsters". Onyvaa o sobě dává poslední dobou čím dál více vědět a zastoupení v projektu KNTXT, pro který si vybírá umělce hvězdná Charlotte de Witte, jen dokazuje, že opravdu patří k producentkám s opravdu velkým potenciálem.

Onyvaa


Stella Bossi (DE)

Extravagantní živel berlínské scény, módní ikona a performerka, kterou můžete potkat v Berghainu, KitKatClubu, ale i na místech, kde byste to opravdu nečekali. Kdo sleduje na instagramu světovou techno komunitu, ten už určitě někdy zabrousil i na její profil, který patří mezi nejsledovanější. Těšte se na úderný set v duchu jejího labelu s všeříkajícím názvem "The Beat Must Fu"k".

Stella Bossi
Marsh (UK)

Letošní novinkou festivalu je Exit Melodic Stage, zde bude headlinerem britský producent Marsh, jedna z aktuálních posil labelu Anjunadeep, která svým albem "Lailonie" z roku 2020 okouzlila všechny fanoušky tohoto stále více populárního hudebního impéria.

FB event

www.svojsice.cz

Předprodej v síti Ticketstream.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016