PARTYINFO

 

LUNCHMEAT FEAT. HEARTNOIZE PRESENT AMNESIA SCANNER, DEENA ABDELWAHED, EVITA MANJI, ISAMA ZING & MORE

Datum konání:
29.04.2022 - pátek
Místo konání:
Praha - Národní galerie v Praze - Klášter sv. Anežky české
DJs:
Deena Abdelwahed, Kuba93 b2b Eva Porating
Live:
Amnesia Scanner AV live, Enchanted Lands & Wim Dehaen AV live, Evita Manji, GWD, Isama Zing
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:30, vstup: předprodej GoOut.cz: 550,- Kč, na místě: 650,- Kč 

 
 
Amnesia Scanner zahrají v Národní galerii

Lunchmeat a Heartnoize se spojili, aby připravili unikátní audiovizuální event v Klášteře sv. Anežky České. 29. dubna bude jeden z pokladů starého města pražského hostit speciálně kurátorovanou selekci producentů a DJů současné elektronické hudby ze zahraničí i z Česka. V roli headlinerů se představí Amnesia Scanner.

 

V Berlíně usazené finské duo tvoří znepokojující tracky, které spojují současnou dekonstruovanou klubovou hudbu s hardcore étosem. Míchají hranice mezi realitou a fikcí a připravují posluchače na bezútěšné časy blížící se katastrofy. Vystoupení Amnesia Scanner slibuje vysoce vtahující zážitek, který vychází z jejich projektu Tearless, je ale zároveň také site-specific adaptací pro prostor kostela sv. Salvatora.

AS

Dalším očekávaným vrcholem večera bude DJský set tuniské producentky Deeny Abdelwahed, umělkyně posedlé inovacemi a experimentem, která se představí v dlouho očekávané české premiéře. Vyšinuté trance bomby ve zběsilém BPM pak předvede Evita Manji. Akce začne v dalším klášterním kostele – Sv. Františka, kde nejprve Enchanted Lands a Wim Dehaen z Genot Centre uvedou své delikátní a slastné zvukové i obrazové textury. Slovenský producent Isama Zing (dříve Pjoni) následně představí svoji novou desku "Blurry AF" na níž cestuje od drone experimentů k hyperpopu.

Isama Zing
Zbytek line-upu večera tvoří Goro White Dog aka GWD, polovina dua Ethno Service, se svými těžkými beaty a temnými dubovými linkami s delikátními samply. Event zakončí b2b dvojice Kuba‘93 a Eva Porating, jež pro tuto příležitost přísahají na eklektický set nevyhýbající se současné UK bass music.

GWD

Akce Lunchmeatu 29. dubna v klášteře Sv. Anežky je pokračováním dlouholeté spolupráce s Národní galerií, která národní kulturní památku spravuje. Lunchmeat se poprvé spojuje s Heartnoize Promotion, jednou z nejagilnějších pražských promotérských skupin. "Lunchmeat nám rozšířil hudební a vizuální obzory jako žádný jiný festival u nás. Je pro nás čest, že můžeme společně pracovat na akci, která nejen dramaturgicky naplňuje mnoho, v co v rámci našich aktivit věříme," říká David Čajčík z Heartnoize.

Pořadatelé bedlivě sledují vývoj kolem pandemie Covid-19 a jsou připraveni dodržovat všechna platná hygienická opatření.

FB event
IG Lunchmeat
IG Heartnoize

foto: Ville Kallio a archiv

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016