PARTYINFO

 

NEIGHBOURHOOD OPEN AIR 2022

Datum konání:
15.07.2022 - pátek
Místo konání:
Mlékojedy - Beach park
DJs:
Thomas Dexter, Thomas Tesla, Tráva
Live:
FLVP, Daniel Neighbour feat. Rich.FD
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 18:00, vstup: 150,- Kč

Line-up:
Outdoor stage:

18:00 - 21:00 Thomas Dexter
21:00 - 22:00 FLVP live!

Indoor stage:

22:00 - 00:00 Daniel Neighbour feat. Rich.FD
00:00 - 02:00 Thomas Tesla
02:00 - 04:00 Tráva
 
 
Neighbourhood Open Air se kvapem blíží

Léto láká k vodě a na stejnou notu drnká i další akce značky Neighbourhood. Mnohým čtenářům je Beach Park Mlékojedy, v němž proběhne Neighbourhood Open Air, věrně známým místem, na němž mnohokrát tančili až do rozbřesku...

 

Kombinace undergound house music, slunce, pláže, ostřílených DJs české scény a mladých talentů přináší vícero důvodu poznamenat si termín 15. července do kalendářů. Těšit se můžete na dvě scény, jednu večerní venkovní a vnitřní noční. Při západu slunce na venkovní scéně zamíchá Thomas Dexter vinyl set a následně představí svou live performance z analogových syntetizátorů FLVP.

Po desáté hodině se produkce přesune pod střechu baru Mlékojedy, kde bude párty probíhat až do čtvrté hodiny ranní. Vnitřní scénu otevře Daniel Neighbour, s nímž společně vystoupí saxofonista Rich.FD. Od půlnoci se mixu ujme Thomas Tesla a celou párty uzavře hlavní host DJ Tráva.

Neighbourhood


Na místě bude do desáté hodiny večer v provozu gril s nabídkou beroucí ohled i na vegetariány. Mimo jiné je možné rezervovat si ubytování v areálu v jedné z místních chatek. Beach Park Mlékojedy samozřejmě disponuje plným sociálním zázemím - sprcha, WC a pro sportovce též nabízí bohatě vybavený skate park.

Na místo je možné se dostat mimo automobilu též i vlakem - do stanice Tišice, z níž je to do Beach Parku Mlékojedy 15 minut chůze.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016