PARTYINFO

 

DRUMSTATION XTRA 2024

Datum konání:
12.04.2024 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Document One (UK), Impact (CH), Domino (UK), Jimmy Knees (UK), Mz. Revolution (CAN), Lady Lite (BE), Wasp (BE), Lockee (CH), Rich, Basstien, Fat G, Cutoff (NL), Fri3ndship (UK), Mentee (UK), Regulator, Kendurshka, Neu.tralize, Ramadanmann
Live:
MC R-Vee (UK), MC Mary Jane (BE), MC Jiminee (UK)
Info:
http://https...
Popis:

vstup do 21:00 100,- Kč / poté 150,- Kč

 
 
Na Drumstation XTRA dnes 14 zahraničních DJs a MCs

V pátek 12.4. se v klubu Cross koná druhá Drumstation XTRA a vypadá to, že si tam dávají sraz DJs a MCs z celého světa. Na třech pódiích uslyšíte mnoho podob a stylů drum and bassu a jungle music a taky techno, první stage bude ve znamení drum and bassu, od starších "bangerů" po dnešní novinky, doprovázet bude anglický MC R-Vee. Na druhé stage bude dominovat raggajungle od DJek Lady Lite z Belgie a Mr. Revolution z Kanady, které přivezou i novinky z tohoto žánru a na třetí stage bude techno.

 

Historie drum and bassu v Čechách se začala psát v 90tých letech minulého století, kdy byla tehdy nová jungle hudba hluboko v undergroundu, poslouchaly jí hrstky fandů a formovali se první DJs. V kultovním podniku XT3 se od roku 1999 vystřídali zahraniční DJové Cuttof z holandské Future Research crew, Impact a Lockee ze Švýcarska, a anglický MC R-vee, kteří položili základ pozdější drum and bass klubové párty Drumstation. Kolem ní a značky triček DNB LEAGUE se vytvořila parta DJů a nadšenců, která vynikla hlavně srdečným přístupem k parties, drum and bassu a životu vůbec. Na první Drumstation v roce 2003 vystoupil v klubu Matrix DJ Rawfull a Koogi, na druhé Cutoff a Lenzman, na třetí Impact, na sedmé Dylan a desátá Drumstation byla v roce 2004 XTRA, kde se sešla na tu dobu nebývalá sestava zahraničních DJů včetně MCs a headlinerem byl Loxy z Renegade Hardware. Do party pak zapadla ještě kanadská Mz.Revolution a z Belgie Lady Lite a Wasp. Drumstation funguje v Praze do dnešních dnů v klubu Cross a je jednou z nejstarších DNB akcí v Praze.

Drumstation

Takže teď po dvaceti letech se máte možnost zúčastnit druhé Drumstation XTRA, kde se bude hrát drum and bass pro čistou radost a ne pro peníze a kde se setkají účinkující z několika států a společně vytvoří magickou atmosféru párty mnoha podob junglu a drum and bassu. Všichni se už moc těší! Hlavním hostem je producentské duo Document One, které bude reprezentovat DJ Matt. Document One je eklektické, osobité a jedinečné drum and bassové duo, které ve svých skladbách vytváří rozmanitou a vysoce energetickou zvukovou paletu, díky níž získalo mezinárodní reputaci, vydalo tracky na významných labelech a vystupuje takřka po celém světě.

Vystoupí: Document One (UK), Impact (CH), Domino (UK), Jimmy Knees (UK), Mz. Revolution (CAN), Lady Lite (BE), Wasp (BE), Lockee (CH), Rich, Basstien, Fat G, MC R-Vee (UK), MC Mary Jane (BE), MC Jiminee (UK), Cutoff (NL), Fri3ndship (UK), Mentee (UK), Regulator, Kendurshka, Neu.tralize, Ramadanmann

web

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016