RECENZE

 

The Amalgamation Of Soundz - Pure Future 2002

The Amalgamation Of Soundz - Pure Future 2002 - přílohu nového čísla časopisu Tripmag recenzoval Josef Sedloň.

 
Tripmag CDDvojice The Amalgamation of Soundz (TAOS) nepatří v UK sice mezi nejznámější producenty, avšak kvalitou své tvorby rozhodně předčí většinu věhlasných DJs. V jejich Djských setech se odraží nejen jejich dlouholeté studiové zkušenosti, ale také hudební vlivy z různých světadílů, ze kterých pochází jejich samotní rodiče.

Toto jejich CD pro časopis Tripmag bylo sestaveno převážně ze skladeb v současnosti nejžádanějším stylu techhouse. Těchto dvanáct skladeb vám při snížené hlasitosti nabídne přijemnou tepavou kulisu, v připadě vyššího výkonu rytmicky propracované skladby s velmi pozitivní atmosférou, při které si můzete představit, že jste na výborně rozjeté party. CD je poskládáno v duchu pozvolného nájezdu zvukových skladeb přes našlápnutý techhouse k lámánějším věcem od Bushwacky a R. Pilgrima. Totální pohodou je pak závěrečná hymna od Audio Soul Project. Tato kompilace je opravdu zvukově čístým pohledem do budoucnosti.

Recenzoval DJ Josef Sedloň (Lighthouse)

The Amalgamation Of Soundz vystoupili letos v České Republice hned třikrát a to na LPC na jaře ( tenkrát ještě v chill outu), podruhé nahradili Laurant Garniera v roli hlavní hvězdy festivalu Lucky People Center Open Air u Probošťských jezer. Poté na konci prázdnin předvedli šestihodinovou strhující jízdu v pražské Radosti FX. Sem se také vrátí letos na Silvestra a můžete zde s nimi oslavit půlnoc. Poté se vypraví na další hraní tentokráte na párty Pure Future 2002 v Průmyslovém paláci na akci pořádané agenturou Lighthouse.

CD Pure Future je v prodeji zdarma s časopisem TRIPMAG do 28. ledna 2002.

Více na www.tripmag.cz

TRIPMAG (prosinec 2001-leden 2002)

Tripmag
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016