ROZHOVOR

 

Ladida: "Zvládnout rodičovství a práci DJky se dá"

V pátek 20. 12. proběhne předvánoční Warm Up k party Ultrasonic. Pozvání přijala DJka Ladida, s níž vám přinášíme následující rozhovor.

 

Ahoj Lindo! Blíží se nám konec roku , jak zatím zvládáš předvánoční shon?
Ahoj, zatim zvládám vše , dárky mám již připraveny a cukroví dělám ve stylu raw food . Radioshow jsem kvůli porodu nahrála s předstihem a ve volných chvílích stihla poslouchat nové tracky .

S koncem roku se vždy i bilancuje , hodnotí ... Jaký byl rok 2013 pro dj Ladidu?
Rok 2013 byl náročný, plodný , samá výzva!

ladida

Pokud se to tak dá nazvat , jako takový malý předvánoční dárek sis připravila pro své fanoušky nové remixy tvého EP Lifemaster. Jeden je tvoje práce s Dany Rodriguezem , druhého se zhostil Luigi Madonna. Podle Feedbacků které jsem měl možnost vidět remixy sklidily celkem úspěch. Jak vznikla spolupráce právě s Luigim?
Všechny zpětné reakce na toto EP jsou pozitivní , tak jsem za to ráda . Luigiho jsem oslovila , protože se mi líbí jeho produkce. Myslím, že se mu remix povedl. K remixu , který jsme nahráli s Danym je k vidění 3m video na mém FB .

Soutěž o 3x2 volné vstupy

Kromě práce na tomto EP ti zabírají už dost času asi i povinnosti dvojnásobné maminky :) Jak se dá zvládnout úkol mámy s kombinací DJky?
2. dcera Anna Kaia má teď 6 týdnů a je nádherná . Těhotenství bylo pro mně zdravotně náročné, tak jsem hrála méně. Zvládnout rodičovství a práci DJky se dá za pomoci rodiny. O vikendu jsem hrála 7h na soukromé akci a přestávky mezi sety jsem jezdila do hotelu kojit. Smířila jsem se s kratším spánkem , protože jsem zjistila , že se to nedá jinak vše stihnout.

ladida

Na co se mohou těšit fanoušci DJky Ladidy v novém roce?
Bude pokračovat má spolupráce s radiem Evropa 2 , tedy pravidelná relace na Dance Extravaganza, cestování a hraní v klubech a na festivalech a chystám nový materiál na další EP.

+ Můžeš připojit tvou aktuální TOP 5:

Let ' Go Dancing (Original Mix ) Tiga , Audion

Pig & Dan - Eagles from Space ( Alt Mix )

Low Water ( Collective Machine Remix )
Zoo Brazil , Collective Machine

NO ( Tapesh Remix ) ( Remix )
Tapesh , Roy Rosenfeld

Min (Original Mix )
ant Brooks

Rozhovor dodal Yacube

 

Life Master EP

První vznikající taneční techno remix je od mladého italského producenta Luigi Madonny, který  svou hudební produkcí přitáhnul pozornost  mnoha uznávaných  techno hvězdných djů a producentů. Další nový remix nahrála Ladida v tandemu s Dany Rodriguezem a má vše co na tanečním parketu klubery rozhýbe –groove, melodii, unikátní aranžmá. Skvělý zimní zahřívadlo z belgického značky Recode Musik.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016