ROZHOVOR

 

Karotte: "Žádná předsevzetí si nedávám..."

Český projekt Code pod jehož křídla spadá od loňského podzimu i úspěšná rezdientní noc Ultrasonic přiveze do pražského klubu Roxy předního německého umělce Karotteho, kterého vám krátce představíme v  rozhovoru. Tento extravagantní dj a producent je v posledních letech součástí prestižních eventů a festivalů jako je například Time Warp, Love Family park nebo The Revolution legendárního Carla Coxe.

 

 

Je to už skoro rok, co si naposledy navštívil Prahu a zahrál si na párty v Touster clubu. Jak vzpomínáš na tuto párty?
Ahoj! Na Touster si vzpomínám velice dobře, protože to byla velká sranda a divoká noc se spoustou pohodovejch lidí.

Pověz nám co je nového ve tvém profesním životě a jak se ti poslední dobou daří?
Konečně budu mít nový track, který vyjde v březnu. Je to už dva roky, co mi vyšel poslední release. Byl sem teď poslední dobou spíše zaměstnán stavbou mého nového domu, který by měl být hotov za pár týdnů.

Jsme na začátku nového roku se 14kou na konci. Jak by si rekapituloval ten minulý rok?
Byl to fantastický rok plný skvělých show a hektolitrů alkoholu (smích).

Dáváš si na začátku nového roku nějaká předsevzetí jako třeba přestat kouřit nebo žít víc zdravě jako to dělají ostatní lidé?
Žádná předsevzetí si nedávám, protože si stejně myslím, že je to k ničemu. (smích)

 

 

Ve spojení s tvými akcemi bych se rád zeptal, které z tvých vystoupení v minulém roce bylo to nejšílenější? 
Nejlepší byly moje tři akce s názvem “As You Like It” ve Frankfurtu! Nejlepší publikum co sem kdy zažil a za hodně dlouhou dobu nejlepší akce ve Frankfurtu.

Loni v létě jsem navštívil párty The Revolution v klubu Space na Ibize, kde si hrál na Terrace. Jak sis užil tohle vystoupení a co pro tebe znamená Ibiza?
Pro mě jsou všechny akce s Carlem Coxem ty nejlepší, kde jsem v posledních 5ti letech na Ibize hrál. A poslední Revolution byla opravdu skvělá noc! Jezdím na Ibizu od svých 25ti let a hodně věcí se na ostrově změnilo. Něco k horšímu, něco k lepšímu. Ale i tak si užiju jednou nebo dvakrát do roka párty právě tady, kde potkáš spoustu starých známých.

Jaký rozdíl pociťuješ mezi party v klubech a na velkých eventech? Co máš raději?
Mám rád obojí. Kluby na mě působí větší intimitou a protože většinou hraju dlouhé sety, můžu zde prezentovat hodně různorodé hudby. Na velkých akcích mám zase rád, že od publika dostáváš velké množství pozitivní energie, která z toho davu úplně sálá.

Můžeš nám trošku přiblížit svojí crazy show v průběhu tvých setů? Líbí se mi, jakým způsobem si užíváš akce, protože to je jedna z věcí, která dokáže rozjet párty.
Miluju hudbu, kterou hraju a miluju na ní tancovat. Takže pokud nemůžu tancovat na tanečním parketě, tak tancuju za mixákem :)

 

 

Tvoje sety s Laurentem Garnierem z Time Warpu jsou již legendární. Jak vzpomínáš na tyto vystoupení?
Laurent a já makáme na týhle Time Warp session už 7 let a pokaždé si užijeme spoustu zábavy. Je to hlavně proto, že se navzájem respektujeme v tom co děláme. A hlavně Laurent je můj nejoblíbenější DJ všech dob a je pro mě pokaždé čest hrát s ním.

Co ty a tvoje produkce? Pracuješ na nějakém novém materiálu?
Jak jsem již zmínil, tak velice brzy mi vyjde nový track, ale je to všechno o volném čase, kterého není tolik. Takže v březnu čekujte label Break New Soil!

V pátek 7. února vystoupíš v jednom z nejstarších klubů v ČR v Roxy. Co sis pro nás připravil na tohle vystoupení?
Nikdy se na své vystoupení nepřipravuju. Spíš si myslím, že by se lidi měli připravit na mé vystoupení :D Těším se a uvidíme se v pátek!

 

 

Více informací naleznete v události na facebooku: https://www.facebook.com/events/646741525345471/?fref=ts

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016